Spyros Delta Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Αληθεια, βγαινουν και κορεατικες PRS? Τι γινεται στον κοσμο ρε? Εχω μεινει πολυ πισω. ;D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Αληθεια, βγαινουν και κορεατικες PRS? Τι γινεται στον κοσμο ρε? Εχω μεινει πολυ πισω. ;D Mα καλά δε σου είχα πει να πάρεις μια τότε που χτυπήθηκε η μπλέ?Η λάθως θυμάμαι?Ανυγουει γουελκαμ μπακ, χαθήκαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Ναι. Εγώ στην είχα προτείνει... Την Allender. Και πέσανε να με φάνε... επειδή και καλά είναι κάφρικη. Αλλά το τελευταίο Guitar World με δικαιώνει... :P When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 ηχος πολυ καλος για διπλοπηνιακους. αγαρμπη και οχι με γουστο στην εμφανιση.(περι ορεξεως βεβαια...) με τα λεφτα που εχει , εχω πολυ καλυτερες. α, σιγουρα δεν φταιει σε τιποτα το κορεα. one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 με τα λεφτα που εχει , εχω πολυ καλυτερες. Όπως??.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 αν και το θεμα ειναι η prs... προτιμω σε αυτη τη περιοχη τιμης ibanez η epiphone (παντα για διπλους μαγνητες) . :) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asffm71 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ το φίλο που την έχει την κιθάρα, για την άποψή του. Ναι φίλε βασικά αυτό ψάχνω μία κιθάρα με δύο διπλούς για πιό hard ήχο. Η PRS συνδυάζει το μαόνι με σχετικά βολικό σχήμα και νομίζω ότι είναι αρκετά ελαφρότερη σε βάρος από την Les Paul. Το σχήμα της προσωπικά μου αρέσει, όπως λες είναι θέμα γούστου. Βασικά και Epiphone κοίταξα κάποιες εκτός από Les Paul style, αλλά δεν της ξέρω καλά. Αν θέλεις να μου προτείνεις κάποια μοντέλα θα ήταν πολύ καλά. Σχετικά με την Κορέα δεν έχω κανένα κόλλημα. Συγκεκριμένα η ακουστική μου είναι η epiphone Jumbo από Κορέα και όσοι την έχουν δει και παίξει έχουν πάθει πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 κατι τετοιο θα προτιμουσα... παρομοια σε εμφανιση και φτηνοτερη σχετικα. ιβανεζ zs one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Καλό θα ήταν στις φωτο να μη φαίνεται παπούτσι αλλά παντόφλα ;) https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 κατι τετοιο θα προτιμουσα... παρομοια σε εμφανιση και φτηνοτερη σχετικα. ιβανεζ zs χμμμ λίγο χοντροκομμένη μου φαίνεται οπτικά αυτή ;D ;D ;D ;D ;D sooooorryyyyyyyyyyy :-X :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση