Προς το περιεχόμενο

Επιτελους! Αλλοι 18 μηνες ΣΚΛΑΒΙΑΣ!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 270
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

....Αμα θέλετε ανοίξτε νέα τόπικ για κοκορέτσια...

Παιδιά όχι πολιτικές/θρησκευτικές συζητήσεις.  :)

Το κοκορετσι, το βγαλσιμο των παπουτσιων, το καπνισμα, ... ποιος ξερει τι αλλο...

Οπως παει θα μας υποχρεωσουν να πλενομαστε κιολας...

My love for you is ticking clock, Berserker

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω πως έχει παρεξηγηθεί λίγο το θέμα εξ' επίτηδες (όπως πάντα δηλαδή) από τα ΜΜΕ.

Από ότι διαβάζω στο άρθρο, γράφει:

"Οι ιδιοκτήτες θα υποχρεώνονται να διαθέτουν ειδικούς χώρους για τους καπνιστές, πλήρως διαχωρισμένους από τους υπόλοιπους. Όσοι δεν συμμορφώνονται, θα πληρώνουν πρόστιμο 3.000 ευρώ."

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα υπάρχει ότι υπάρχει και τώρα σε πολλά γνωστά καταστήματα που πηγαίνω. Ειδικός χώρος καπνιστών και μη. Α, και όσο αφορά τους μη καπνιστές, ναι, υπάρχουνε και καταστήματα όπου ΔΕΝ επιτρέπεται το κάπνισμα πχ. στα φλο.

Και με την ίδια λογική ΑΠΑΙΤΩ την απαγόρευση των αυτοκινήτων ή την αντικατάσταση τους με φωτοβολταικά, των ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ γιατί είναι αποδεδειγμένο πως προκαλεί καρκίνο κλπ κλπ κλπ

Δεν νομίζω πως ξαφνικά η πολιτεία σκέφτηκε την υγεία μας... 

Πλέον με όλα αυτά είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ το τι θέλουνε να κάνουνε.

ναι βεβαια ειναι μια...παγκοσμια ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ.... ::) ::) :) :)

Πάντως τα επιχειρήματα που προσπαθούν να σκαρφιστούν οι καπνιστές για να δικαιολογήσουν το κάπνισμα έχουν μεγάλη πλάκα  Grin

ΕΔΩ ειναι η ουσια τελικα κατα την ταπεινη μου γνωμη....δηλ. ο αιωνιος Ελληνας..."θα καπνιζω κι ας σε σκοτωσω" ::) την ...υγεια μου να εχω ΕΓΩ.....για εσενα δεν με νοιαζει μια.....

Ειναι παντως εκπληκτικο πως οτι δεν μας ΒΟΛΕΥΕΙ το αποδιδουμε αμεσως σε....ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Moderator

...

:)

Για πες ρε αρχηγέ... :)

α) Πιοί είναι αυτοί, και

β) τι θέλουνε να κάνουνε?  :)

Αν το βρείς, σε παραδέχομαι.  :)

...

Αν το βρείς, σε παραδέχομαι.  :)

Λιψηδροια και τετια ... καπνιζεις ξερενετε το στομα. και θελεις να πιεις ποιο πολλοι νερο η ΧΕβι μεταλ φαση με Μπεριγκερ δεν πεζι?

My love for you is ticking clock, Berserker

Λιψηδροια και τετια ... καπνιζεις ξερενετε το στομα. και θελεις να πιεις ποιο πολλοι νερο η ΧΕβι μεταλ φαση με Μπεριγκερ δεν πεζι?

ωραία πες ότι την παίρνεις!!...στην σαουντπλάτσερ θα την βάλεις!?!?

Δεν θες και κάρτα για να δείξει το μηχάνημα??

Gipson LES PAUL me 655 euro leei h moufa?  ??? PαίζW skandinaviko metal fash Gorgoroth me foul Gazi sto Berigger. O kollhtos mou leei na πarw kallitera την Epifon Jack WILD me pallisandro/habackers. Camel prokaloun perissotero karkino apo Silk Cut?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου