Προς το περιεχόμενο

Επιτελους! Αλλοι 18 μηνες ΣΚΛΑΒΙΑΣ!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ομολογω οτι δεν εχω διαβασει ολα τα threat γιατι ειδα το topic ετεροχρονισμενα και ειχα μαζευτει ηδη πολυ πραμα..

Λοιπόν..

Κατ αρχας δηλωνω οτι ειμαι καθετα αρνητικος στην μαζικη αυτη κριση αντικαπνιστικου παροξυσμου, και δεν νοητε να επομιστω εγω (σαν καπνιστης παντα) την ευθυνη για το θεμα της δημοσιας υγειας, επειδη μερικοι προσπαθουν να μεταβιβασουν τα εγκληματα σε βαρος του περιβαλλοντος στη συνειδηση του καθε απλου (καπνιστη) πολιτη.

 

Η Ελλαδα ειναι μια χωρα οπου προσφερεται για καποιον να μπορει να κατσει πολλες ωρες εξω απ το σπιτι του λογω του κλιματος της, αυτο δεν συμβαινει ομως στην αγγλοσαξωνικη επικρατεια οπου τους πνιγει το χιονι κ το αγιαζι, αυτοι ετσι κ αλλιως κλεισμενοι σπιτια τους καθονται για τους παραπανω λογους. εδω στην ελλαδα γιατι καποιος να μου στερησει το να κατσω στη πλατεια πχ και να κανω ενα τσιγαρο, οποτε μη το βλεπετε συγκριτικα για τον αν το μετρο ειχε αποδοχη σε αλλες χωρες. Επισης αναφερω οτι ουδεποτε θεωρησα πρωτυπο τροπου ζωης τις «αναπτυγμενες» ευρωπαικες κ μη χωρες.

Σε πρωτη φαση αυτο που αντιλαμβανομαι απο αυτο το μετρο ειναι η προθεση να «κλεισουν» σπιτια τους ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου (δλδ τους καπνιστες), ετσι κ αλλιως το συστημα παντα το βολευε η απομονωση...

Τωρα για τα μαγαζια, εχετε ολοι εσεις οι υπερμαχοι του «απελευθερωτικου» αυτου μετρου αναλογιστει τι κοστος θα εχει στην οικονομια;;;  πολυ απλα οποιος καπνιζει θα παψει να πηγαινει σε ολα τα μαγαζια που εχει επεμβει το φιλευσπλαχνο κ υπερπροστατευτικο κρατος με αποτελεσμα να βαρανε μυγες κ να κλεινουν! κ μη μου πει κανενας οτι η πλεοψηφια στα περισσοτερα απο τα λεγομενα bar ή οπως αλλιως θελετε να τα λετε δεν κινουνται κ επιβιωνουν απ τους καπνιστες, μια απλη βολτα σε καποιο απ αυτα θα σας πεισει.

Μηπως θα επρεπε να δειξετε το ιδιο μενος κ φανατισμο σε πιο σοβαρα θεματα οπως ακριβεια,πληθωρισμο,μολυνση κ τοσα αλλα;

 

Κινητα εχετε;;;; φανταζομαι πως σχεδον ολοι.. κανατε την ιδια ερευνα για το ποσες βλαβες προκαλουν στον ιδιο το χρηστη κ στους κοντινους του κατα τη συνομιλια;;;

Ποσοι απο εσας εχετε πιει coca cola;;; φανταζομαι πως ολοι.. το οτι το συγκεκριμενο προιον εχει μυστικη συνταγη κ ενας θεος ξερει τι σκατα εχει μεσα σας απασχολησε ποτε;;;

 

 

Σκεφτειτε με ποσους φιλους ή γνωστους θα απομακρυνθειτε απαξ κ ισχυσει αυτο το μετρο, αν κ απ οτι βλεπω λιγο θα σας νοιαξει μιας κ φαινεται οτι ηδη θεωρητε τους καπνιστες σαν κατωτερα οντα κ το μετρο αυτο λειτουργει σαν μια αυτοεπιβεβαιωση.

 

Θα παραδεχομουν αυτο το μετρο μονο αν ηταν ουσιαστικο κ οχι επιβολη, δλδ να απαγορευταν η πωληση του τσιγαρου παντου κ κατ επεκταση να κρινονταν παρανομες ΟΛΕΣ οι καπνοβιομηχανιες, αλλα εκει κανουν τις κοτες.

 

Αντε κ σε 10 χρονια ας μας πουν οτι απαγορευετε κ το πηδημα διοτι εξουθενωνει τον οργανισμο κ μπορει να παθεις κ κραμπα..

 

παντως εγω εχω κ το κεφαλι μου ησυχο για τους γυρω μου γιατι τα πακετα που διαλεγω δεν προκαλουν την επαρατη νοσο, αλλα μονο χαλανε το σπερμα...............

 

Γιατρός!!! Τι γιατρός??  Μετεωρολόγος..!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 270
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

  • Moderator

...

Η Ελλαδα ειναι μια χωρα οπου προσφερεται για καποιον να μπορει να κατσει πολλες ωρες

...

 

Η Ελλάδα -πρωτίστως- είναι η χώρα όπου το δικαίωμα του καθενός να υποστηρίζει την οποιαδήποτε ανοησία, είναι ιερό. Ιδιαίτερα δε, αν η στήριξη στολίζεται με ασαφείς αναφορές στην ελευθερία, το "σύστημα" και τη δημοκρατία, το δικαίωμα γίνεται ιερότερο. Welcome to the machine  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εδω στην ελλαδα γιατι καποιος να μου στερησει το να κατσω στη πλατεια πχ και να κανω ενα τσιγαρο,

 

αυτο ΚΑΝΕΙΣ δεν στο απαγορευει και ουτε ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να στο απαγορευσει..

 

κατα τα αλλα στα υπολοιπα που γραφεις εχουν δοθει λεπτομερεις και εξονυχιστικες απαντησεις (& τα αντικρουουν με μεγαλη επιτυχια)  στο thread αυτο,αν θες τις διαβαζεις ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι πάντως αξιοθαύμαστο τί μπορεί να σκεφτεί ο άνθρωπος για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα... ::)

 

Τέσπα, δεν έχει νόημα να αναλύουμε τα αυτονόητα. Το κάπνισμα βλάπτει τον ενεργητικό αλλά και τον παθητικό καπνιστή, θα απαγορευτεί στους δημόσιους χώρους, end of story. Δεν καταλαβαίνω πού ακριβώς φταίει το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα που πολλάκις έχει κατηγορηθεί σε αυτό το thread αλλά τέλος πάντων...

 

Υ.Γ. Συμφωνώ όμως ότι θα ήταν καλή ιδέα να απαγορευτεί ο πληθωρισμός σε δημόσιους χώρους. 8)

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ πιστεύω ότι το λεσβιακό σεχ (ή έστω οι λασπομαχίες με μπικίνι) θα έπρεπε να επιτραπεί στους δημόσιους χώρους και στις πλατείες, αλλά χλωμό το βλέπω. Αίσχος κύριοι.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. εδω στην ελλαδα γιατι καποιος να μου στερησει το να κατσω στη πλατεια πχ και να κανω ενα τσιγαρο

2. Σε πρωτη φαση αυτο που αντιλαμβανομαι απο αυτο το μετρο ειναι η προθεση να «κλεισουν» σπιτια τους ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου (δλδ τους καπνιστες), ετσι κ αλλιως το συστημα παντα το βολευε η απομονωση...

3. Τωρα για τα μαγαζια, εχετε ολοι εσεις οι υπερμαχοι του «απελευθερωτικου» αυτου μετρου αναλογιστει τι κοστος θα εχει στην οικονομια;;;

4. Μηπως θα επρεπε να δειξετε το ιδιο μενος κ φανατισμο σε πιο σοβαρα θεματα οπως ακριβεια,πληθωρισμο,μολυνση κ τοσα αλλα;

5. Κινητα εχετε;;;; φανταζομαι πως σχεδον ολοι.. κανατε την ιδια ερευνα για το ποσες βλαβες προκαλουν στον ιδιο το χρηστη κ στους κοντινους του κατα τη συνομιλια;;;

6. Ποσοι απο εσας εχετε πιει coca cola;;; φανταζομαι πως ολοι.. το οτι το συγκεκριμενο προιον εχει μυστικη συνταγη κ ενας θεος ξερει τι σκατα εχει μεσα σας απασχολησε ποτε;;;

7. Σκεφτειτε με ποσους φιλους ή γνωστους θα απομακρυνθειτε απαξ κ ισχυσει αυτο το μετρο, αν κ απ οτι βλεπω λιγο θα σας νοιαξει μιας κ φαινεται οτι ηδη θεωρητε τους καπνιστες σαν κατωτερα οντα κ το μετρο αυτο λειτουργει σαν μια αυτοεπιβεβαιωση.

8. Θα παραδεχομουν αυτο το μετρο μονο αν ηταν ουσιαστικο κ οχι επιβολη, δλδ να απαγορευταν η πωληση του τσιγαρου παντου κ κατ επεκταση να κρινονταν παρανομες ΟΛΕΣ οι καπνοβιομηχανιες, αλλα εκει κανουν τις κοτες.

9. Αντε κ σε 10 χρονια ας μας πουν οτι απαγορευετε κ το πηδημα διοτι εξουθενωνει τον οργανισμο κ μπορει να παθεις κ κραμπα..

 

1. Κανείς δεν το λέει αυτό, μιλάμε για κλειστους χώρους. Όταν θες να έχεις γνώμη για κάτι επιβάλλεται να ξέρεις για τι μιλάς.

2. Το οποίο ΠΟΙΟΝ συμφέρει; Γιατί λέμε ό,τι μας κατέβει στο κεφάλι χωρίς να το σκεφτόμαστε δηλαδή;

3. .......δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι από του χρόνου ο κόσμος θα μένει μέσα για να καπνίζει; Συγνώμη κιόλας αλλά τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ τους θεωρείς τους καπνιστές; Δηλαδή δε θα πάει ο άλλος να πιει ένα ποτό, ή να δει μια συναυλία επειδή προτιμάει να κάτσει σπίτι του ΓΙΑ να καπνίσει;;;; ::) ::) ::)

4. Και ποιος ακριβώς σου λέει ότι ΔΕΝ το κάνουμε;

5. Ναι, το κινητό υποτίθεται ότι προκαλεί βλάβες σε λίγα εκατοστά απόσταση, μπορείς απλά να μην κολλήσεις το κεφάλι σου πάνω μου όταν μιλάω. Επιπλέον, σου είπε κάποιος ότι αν αποδειχθεί ότι η χρήση κινητού είναι επιβλαβής θα διαφωνίσουμε με κάποιο αντίστοιχο μέτρο; Τέλος, δυνειδητοποιείς τη διαφορά του αθροιστικού χρόνου που χρησιμοποιείται ένα κινητό κατά μέσο όρο σε μια μέρα από το συνολικό χρόνο που καπνίζει κάποιος σε μια μέρα;

6. Όχι. Άμα εγώ θέλω να πίνω coca cola και να πεθάνω δεν είναι δικός σου λογαριασμός. Δεν προκαλώ πρόβλημα στους γύρω μου.

7. Έλεος. Έχω πιο έξυπνους φίλους απ'όσο φαντάζεσαι. Δε θα χαθούμε επειδή καπνίζουν ενώ εγώ όχι. ΕΣΥ θεωρείς τους καπνιστές κατώτερα όντα αν πράγματι πιστεύεις ότι θα αλλάξουν παρέες, τρόπο ζωής και θα κλειστούν στα σπίτια τους για να καπνίζουν. Έλεος δηλαδή........!

8. Σωστά. Το να σου πούνε "αν θέλεις κάπνιζε, αλλά όχι κάνοντας κακό στον διπλανό σου" είναι λάθος (και μάλιστα απαράδεκτο). Το να σου πούνε "σου απαγορεύουμε να καπνίζεις ακόμα και μέσα στο σπίτι σου, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, επειδή έτσι γουστάρουμε ενώ δεν κάνεις κακό σε κανέναν παρα μόνο στον εαυτό σου" είναι λογικό ::) ::) ::)

9. Να και ένας πολύ λογικός παραλληλισμός. Συγχαρητήρια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αστο Μενελαε το...μελανι σου τζαμπα το ξοδευεις... ::)

 

η γελοιοτητα των επιχειρηματων υπερ του καπνισματος δεν σταματαει,οπως και τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ επιχειρηματα που προβαλουν οι ...υπερμαχοι του...ντουμανιου..

 

ακουσα χθες το...απιστευτο της Κανελλη (παλι αυτη αναφερω αλλα εχει βαλθει να μας τρελλανει) οτι δικαιουται να καπνιζει οπου γουσταρει γιατι ειναι λεει ...φορολογουμενη πολιτης!!Δηλαδη εμεις οι αλλοι ειμαστε ...αφορολογητοι! ;D ;D

 

ακομα και αν εννοουσε οτι πληρωνει..φορο στους καρκινους που αγοραζει καθε μερα απο το περιπτερο...και τα περιστροφα φορολογουνται δεν βλεπω ομως κανεναν να γυρναει δεξια και αριστερα πυροβολωντας μια και τον φορο του τον πληρωσε!!! :) :)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και τα περιστροφα φορολογουνται δεν βλεπω ομως κανεναν να γυρναει δεξια και αριστερα πυροβολωντας μια και τον φορο του τον πληρωσε!!! :) :)

αν και καπνίζω σαν φουγάρο, εξαιρετική τοποθέτηση!!! Όσο για την καννέλη, δυστυχώς δεν είναι το μόνο "παρατράγουδο" που κάθεται στα έδρανα της βουλής... αλλά ίσως το πιο γραφικό.

 

Καπνίζω - καπνίζω - καπνίζω.... να απαγορευτεί όμως στους δημόσιους-κοινούς χωρους, συμφωνώ. Και να γίνει κανονικά και όχι ελληνικά...!

(πάντως για υπεράσπισή μας, εμάς των καπνιστών, να πω πως δεν είμαστε όλοι γαιδούρια και δεν καπνίζουμε όλοι μέσα στη μούρη των άλλων -ομολογώ βέβαια πως σε μπαρ καπνίζω- αλλά υπάρχουν και καπνιστές που σέβονται. ξέρω, δεν μπορεί να γίνει διαχωρσμός, άρα συμφωνώ να γίνει γενική απαγόρευση σε όλους τους δημόσιους χώρους)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν είναι όλοι οι καπνιστές γαϊδούρια! Αρκετοί μάλιστα φίλοι μου που καπνίζουν δεν καπνίζουν σε κλειστές αίθουσες (προφανώς συμπεριλαμβανομένων των ασανσέρ, όπου πραγματικά δεν καταλαβαίνω ΠΩΣ μπορεί κάποιος να έχει την αναισθησία να μπει με αναμένο τσιγάρο....), σε ξένα σπίτια βγαίνουν έξω εκτός αν τους πεις εκατό φορές ότι ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα, δεν ανάβουν τσιγάρο στο αμάξι σου κλπ.

 

Είπε πάλι τέτοια μαλακία η Κανέλλη; Κρίμα, και νόμιζα ότι εδώ κανα-δυο χρόνια είχε σοβαρέψει, γιατί την είχα ακούσει να μιλάει και δεν έλεγε τις γνωστές γραφικότητες, αλλά είχε και σοβαρή τοποθέτηση και αρκετά καλά επιχειρήματα..... Τι να πεις....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαρακτηριστικά γραφική ήταν και η απαντηση του Μαχαιρίτσα, σε μια συνεντευξη που ετυχε να ακουσω, η οποία έλεγε με λίγα λόγια ότι η απαγόρευση αυτή ειναι το πρώτο μετρο για την επιβολή χούντας....Τι μ@λ@κίες σκέφτονται μερικοί μερικοί....

Time is just a fraction of the sine.......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου