Angelos Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Μπορείτε πανω κάτω να συμφωνήσετε όλοι σε τι να καταλήξω? Οκ, λαμπάτο να πάρω αλλα τα λεφτά που διαθέτω είναι 400 ευρω δυστυχώς! Δεν μπορώ παραπάνω πραγματικά! Και δεν μπορώ να άρω σβάρνα τα μαγαζιά και να δοκιμάζω εναν εναν τους ενισχυτές! Αν γινεταί εσείς που ειστε πιο ψαγμένοι και έχετε ακούσει αρκετους να καταλήξετε αντικειμενικά σε έναν συγκεκριμένο! Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα απο όλους σας! Ευχαριστώ! Μα πως μπορείς να περιμένεις μια αντικειμενική πρόταση σε κάτι που είναι τόσο υποκειμενικό όσο η αίσθηση που προκαλεί ο ήχος. Είναι ποτε δυνατόν να συμφωνήσουν οι κιθαρίστες ? ;) Στατιστικά θα πάρεις τόσες διαφορετικές προτάσεις όσες και οι απαντήσεις γιατι τα γουστα του καθενός διαφέρουν, οι κιθάρες του καθενός διαφέρουν, οι ανάγκες του διαφέρουν, το πορτοφόλι του κλπ. Εγω, ας πουμε, σκέφτομαι να πάρω εναν Fender Super Champ XD, χωρίς να τον έχω ακούσει, ετσι για πείραμα να δω πως ακούγεται. Οι κριτικές στα φόρουμ είναι πολυ καλές ( δες εδω πχ τι γίνεται) ... Σου προτείνω αυτόν. Είναι κάτι που μπορείς να βασιστείς με σιγουριά ? Φιλικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Εγω, ας πουμε, σκέφτομαι να πάρω εναν Fender Super Champ XD, χωρίς να τον έχω ακούσει, ετσι για πείραμα να δω πως ακούγεται. Οι κριτικές στα φόρουμ είναι πολυ καλές ( δες εδω πχ τι γίνεται) ... Στο δικό μας έψαξες; Eγώ τον έχω δοκιμάσει αρκετά και τον θεωρώ μέγιστη απάτη και καπηλεία του κλασσικού παλιού ιστορικού ονόματος του πρώτου Champ (όχι τέτοιο μαύρο χάλι όσο ο Vibro Champ XD αλλά πλησιάζει). Oύτε ζωγραφιστό δεν θέλω να τον βλέπω. από όλα αυτά.. http://www.thomann.de/gr/cat_PG_1.html?gf=tube_guitar_combos&oa=pra ΤΙ???? Ο κατάλογος αυτός φτάνει μέχρι τα 4100 ευρώ. Αν έχεις τόσα, τι κάθεσαι και μας ρωτάς;;!; ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Εγω, ας πουμε, σκέφτομαι να πάρω εναν Fender Super Champ XD, χωρίς να τον έχω ακούσει, ετσι για πείραμα να δω πως ακούγεται. Οι κριτικές στα φόρουμ είναι πολυ καλές ( δες εδω πχ τι γίνεται) ... Στο δικό μας έψαξες; Eγώ τον έχω δοκιμάσει αρκετά και τον θεωρώ μέγιστη απάτη και καπηλεία του κλασσικού παλιού ιστορικού ονόματος του πρώτου Champ. Oύτε ζωγραφιστό δεν θέλω να τον βλέπω. Μα αυτό ακριβώς εννοώ, ότι δεν μπορεί να υπάρξει αντικειμενικότητα, γιατί ... 1. δεν με ενδιαφέρει αν έχει σχεση με τον παλιό champ. 2. τον θέλω να παίζω για το κέφι μου και μου αρέσει που έχει λάμπα, διαφορετικά ηχοχρώματα και μερικά βασικά εφε. 3. είναι σε καλή και προσιτή τιμή για τις δυνατότητές μου. 4. μετα απο τόσα χρόνια που αγοράζω-πουλάω έχω καταλάβει ότι αν δεν δοκιμάσω κάτι για καιρό δεν βγαίνει συμπέρασμα. Ασε που τις περισσότερες φορές δεν με ενδιαφέρει να βγάλω συμπέρασμα, απλως τα χρησιμοποιώ. 5. δεν είμαι ψείρας με τον ήχο μου, προτιμώ να παίζω κιθάρα γιατί μου αρέσει και λίγο με νοιάζει αν δεν εχω τον "ειδικό-και-καταπληκτικό-ήχο" που βγάζει ο τάδε ενισχυτής. 6. αμα τον βαρεθώ θα τον πουλήσω και θα πάρω κάτι άλλο, όπως κάνω χρόνια τώρα. 7. [συμπληρώστε ότι θέλετε] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Δεν αντιλέγω βρε Άγγελε, αλλά όσον αφορά στο (1) θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει γιατί ο παλιός Champ ήταν διαμάντι... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Δεν αντιλέγω βρε Άγγελε, αλλά όσον αφορά στο (1) θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει γιατί ο παλιός Champ ήταν διαμάντι... Παρόλη την ηλικία μου, δεν έτυχε ποτέ να τον ακούσω ... ή δεν το θυμάμαι πια ::) (και αυτό λόγω ηλικίας μάλλον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sara Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Ένας γνωστός του αδερφού μου πουλάει μια κεφαλή Marshall G100RCD και μια καμπινα με 4Χ12". Δεν μου είπε ακόμα τιμή. Απλά οτι ειναι σε αψογη κατάσταση. Τι γνώμη έχετε για αυτόν και σε τι τιμή θα παίξει για να μην με πιάσει κότσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prang Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Αν είχα τόσα λεφτά, δεν θα κοίταζα για ενισχυτή.. Θα έκανα μια αναζήτηση εδώ.. http://www.airtickets.gr/offerExcursions.asp?excursionID=441 Διαθέτω μέχρι 700 ευρώ. http://sfyraki.blogspot.com/ - Tom Still Waits Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Ένας γνωστός του αδερφού μου πουλάει μια κεφαλή Marshall G100RCD και μια καμπινα με 4Χ12". Δεν μου είπε ακόμα τιμή. Απλά οτι ειναι σε αψογη κατάσταση. Τι γνώμη έχετε για αυτόν και σε τι τιμή θα παίξει για να μην με πιάσει κότσο? Είναι τρανζίστορ, νομίζω είναι valvestate... έχει τα μειονεκτήματα που σου είπα και σε άλλα post, αλλά αφού καταλαβαίνω πως θα κινηθείς αναγκαστικά σε αυτή την κατηγορία χρημάτων, δεν νομίζω πως πρέπει να δώσεις περισσότερο απο 200 ευρώ για την κεφαλη αυτή (maximum). Τώρα η καμπίνα, αν δεν ξέρουμε ποια είναι (το 4x12 δεν σημαίνει πολλά για το ποιά καμπίνα είναι) δεν μπορεί και κανένας να σου πει τιμή. Ποιά καμπίνα είναι, τι μεγάφωνα φοράει.....? Δική μου συμβουλή, δεν χρειάζεσαι τόσο μεγάλη καμπίνα (αλλά, οκ γούστα είναι αυτά...!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koraxprs Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Τελικώς δεν απαντήσαμε στην κοπέλα που άνοιξε το θρεντ... Sara, άκου τον Superfunk. Εγώ δεν έχω ακούσει κανένα ενισχυτή σε αυτά τα λεφτά (οι μόνοι 2 - 3 για τους οποίους μπορώ να έχω άποψη ξεφεύγουν από το budget σου από 100% έως 600% (δεν κάνω πλάκα στα νούμερα ;D ;D) Αυτός ο Blackheart πάντως είναι ιδιαίτερα δελεαστικός και σίγουρα πιο ποιοτικός απ΄όλα τα τρανζιστοράτα που πρότεινες και στα λεφτά που σε ενδιαφέρουν. + ότι για να το λέει ο SF έτσι κατηγορηματικά κάτι θα ξέρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Ένας γνωστός του αδερφού μου πουλάει μια κεφαλή Marshall G100RCD και μια καμπινα με 4Χ12". Δεν μου είπε ακόμα τιμή. Απλά οτι ειναι σε αψογη κατάσταση. Τι γνώμη έχετε για αυτόν και σε τι τιμή θα παίξει για να μην με πιάσει κότσο? Τον άκουσες με την κιθάρα σου να δείς αν σου αρέσει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση