SamTheRipper Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Σου φαίνεται όμορφο επειδή είναι μι ντο σολ ρε. ??? ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Πολύ όμορφο κομμάτι!!και ο ήχος μια χαρά μου ακούγεται ακόμα και στο dist. Τα τύμπνα με τι πρόγραμμα τα έβαλες? (ναι καλώς ήρθα :P :P) Που είσαι εσύ βρε πατριώτη??.... :) ;) Λάμπρο αναμένουμε το επόμενο σοβαρό κλιπ όπου δεν θα συμβαίνει αυτό : θα μπορούσες πάντως να βάλεις τα τύμπανα πολύ πιο μπροστά στη μίξη...είναι θαμμένα... Τώρα που τα τύμπανα δεν χάνουν μου τα έθαψες!! ;D.......χάνουν όμως οι κιθάρες... Δεν πειράζει, πρόχειρο ήταν, έχεις όλο τον καιρό μποστά σου να διορθώσεις ορισμένες λεπτομέρειες που κάνουν όμως όλη την διαφορά.. Αρκεί να μην τις περνάς στο ντούκου... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 δυστυχως σε προλαβαν οι metallica φιλε GG,παιζοντας το σολο του 'nothing else matters' με distorted ακουστικη. ;) http://www.youtube.com/watch?v=erPnyi90cIc προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Σου φαίνεται όμορφο επειδή είναι μι ντο σολ ρε Λαμπρο μη μαρτυρας τα ακορντα δινω dicte :D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Πορνό σε mixoxatzhgiannian mode.......... Η κιθάρα μοιάζει με μπασσοσκάφος χωρίς σκάσιμο κ ψηλές καθόλου.Βαθια σε μια μίξη για άλλο ηχόχρωμα λογικά δεν χαλάει κανέναν, αλλα μπροστά είναι πολύ...........gilmour με κρις σφετας στο the blues story Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση