Προς το περιεχόμενο

Πείραμα με ακουστική: Σκληρό πορνό εντός...

lambrosgg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πειραματιζόμενος με την ακουστική μου της πέταξα παραμόρφωση στο guitar rig και τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο φριχτά όσο περίμενα (και όσο περιμένετε πολλοί απο εδω!!!!)  ;D

Είπα λοιπόν να γράψω κανένα αυτοσχεδιασμό με καθαρό ήχο και βρωμιά στο τέλος. Στο βρώμικο σόλο ηχογράφησα και καθαρό κανάλι για ...του λόγου το αληθές!

Είμαι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο έχει ξαναγίνει, αλλα εμένα με ενθουσιάσε η ανακάλυψη!

Για την ηχογράφηση χρησιμοποίησα:

Κιθάρα ακουστική: Yamaha FG-410A (κειμίλιο απο τον πατέρα - με απόσταση χορδής τάστου περίπου μισό πόντο

Μαγνήτης fishman Neo-D (να σαι καλά φίλε Blue που μου τον πούλεψες)  :D

το όφωνο είναι shure beta 58A

Μαγνήτης + όφωνο στην Tascam και απο κει στο Logic. Εφέ απο το guitar rig 3.

Here you are: http://www.box.net/shared/w6l9n6zkg8

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α ξέχασα να πώ ότι πουθενά δεν έχει παιχτεί ηλεκτρική κιθάρα. Και τα ρυθμικά μέρη είναι με την ακουστική.

Επίσης, απο τις παραμορφώσεις πέρασε μόνο το σήμα του μαγνήτη και όχι του μικροφώνου.

• Moderator

Κατ΄αρχάς τζίτζη, καλορίζικο το MAC.  :)

Σε σχέση με το κομμάτι βρε συ.... βάλε το μετρονόμο. Τζάμπα είναι.

Δεν ακούγεται καλά έτσι... πολύ "πειραματισμός" :)

Κατ΄αρχάς τζίτζη, καλορίζικο το MAC.  :)

Σε σχέση με το κομμάτι βρε συ.... βάλε το μετρονόμο. Τζάμπα είναι.

Δεν ακούγεται καλά έτσι... πολύ "πειραματισμός" :)

Ευχαριστώ. Ειμαι ερωτευμένος με το mac!  ;)

Λες για το τέλος που κάνουν κάτι περίεργα ρυθμικά τα ντραμς και χάνεται λίγο ε? (στην αρχή δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα)

Ε εντάξει δεν είναι κ κομμάτι κανονικό. Σε ενα μι ντο σολ ρε σαχλαμαρίζω δεν πρόσεξα τίποτα. Απλώς για να σχολιάσουμε τον ήχο που βγάζει η ακουστική με παραμόρφωση. Παρα είναι ηλεκτρικός...

παιζεις λιγο εκτος χρονου (μελετα λιγο με μετρονομο) ηχητικα το πολυ distortion φυσικα και καλυπτει τα παντα και "εξισωνει" ολες τις κιθαρες για αυτο αλλωστε οταν τεσταρουμε μια κιθαρα την τεσταρουμε με καθαρου ηχο ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Ενδιαφέρον πείραμα. Καθόλου κακός ο βρώμικος ήχος. Αλλά (όπως παρατήρησαν και άλλοι), όταν ακούω τα ντραμς σου (και την κιθάρα ενίοτε), θέλω μετά 2 ...ντραμαμίνες... ;D ;D

παιζεις λιγο εκτος χρονου (μελετα λιγο με μετρονομο) ηχητικα το πολυ distortion φυσικα και καλυπτει τα παντα και "εξισωνει" ολες τις κιθαρες για αυτο αλλωστε οταν τεσταρουμε μια κιθαρα την τεσταρουμε με καθαρου ηχο ;)

Μου φαίνεται ότι παρεξηγήθηκε το ποστ. Δεν ζήτησα γνώμη για το κλιπάκι... Ξέρω ότι είναι άθλιο και άρπα κόλα. Δεν σκεφτόμουν καν.

Για σχολιασμό του ήχου που βγάζει η ακουστική με παραμόρφωση. Εμένα μου φαίνεται αρκετά vintage ήχος απο μονό μαγνήτη neck.

Πολύ όμορφο κομμάτι!!και ο ήχος μια χαρά μου ακούγεται ακόμα και στο dist.

Τα τύμπνα με τι πρόγραμμα τα έβαλες?

(ναι καλώς ήρθα :P :P)

είναι presets απο το xln addictive drums. Και ο ήχος και το παίξιμο.

Σου φαίνεται όμορφο επειδή είναι μι ντο σολ ρε.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου