zoon Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 τα παλαιο μου σετ grandstar tama 8, 10 , 12 , 14, 16 , 18 - 22 το νεο μου σετ roland td 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Ωραία και τα δύο σετ. Grandstar με rototoms και power τομ... Πόσο πίσω με πήγες... Να υποθέσω φωτογραφία από 80's με αρχές 90's, και επιρροές από Peart; Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zoon Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Ωραία και τα δύο σετ. Grandstar με rototoms και power τομ... Πόσο πίσω με πήγες... Να υποθέσω φωτογραφία από 80's με αρχές 90's, και επιρροές από Peart; το tama αγοραστηκε το 90, η φωτο ειναι απο live το 95....η τελευταια φορα που εκανα live!!!! μεχρι τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drabuka Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 τελικα σπασαμε στις φωτο ;D ;D ;D Ας κανω την αρχη λοιπον. Ειναι Tama Rockstar Absolutely Custom mod.2003 22 kick-12 rack tom-16 floor tom-14 snare. 22 ride paste-16 crash-10 splash inverted on top-12 splash-12 china-14 hh Millenium rototoms Lp afro cow-bell to calgonit κανει δουλεια? Υπαρχει και ενα 13 τομ αλλα το εχω αφαιρεσει απο το σετ προς το παρον. Αυτα τα ολιγα.Βαλτε και σεις να δουμε και διαφορετικα set-ups. Το set-up γενικα σηκωνει συζητηση ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SImon2000 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 το tama αγοραστηκε το 90, η φωτο ειναι απο live το 95....η τελευταια φορα που εκανα live!!!! μεχρι τωρα Να υποθεσω μιλας για το live στο Τει Λαμιας την πολιτιστικη εβδομαδα του 1995??(Ψαλλας,Κορομηλας,Ντιο και Κωστακης Αντωνιου στο μπασο). http://www.jumpingfish.gr/CHROMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anti_3 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 Να και εμένα η ταπεινή μου Granite ::). Snare:14'' Toms:12'',13'' Floor Tom:16'' Bassdrum22'' Cymbals Paiste PST3:HiHat14'', Crash16'' , Ride20'' I'm gonna fight em all... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sentientno6 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 Ώστε έβαλες coated σε όλα τα τύμπανα ε.. Τα κατάφερες να ακούγονται καλά? Υ.Γ: Φαίνεται πως οι... παντούφλες δεν κοσμούν μόνο τις photos των "έγχορδων"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anti_3 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 Ώστε έβαλες coated σε όλα τα τύμπανα ε.. Τα κατάφερες να ακούγονται καλά? Ναι μια χαρά όλα , απλά τα τύμπανα έχουν παλιώσει και μάλλον θα πάω για Gretsch Catalina Maple αυτά τα έχω 6-7 χρονια :o. Υ.Γ: Φαίνεται πως οι... παντούφλες δεν κοσμούν μόνο τις photos των "έγχορδων"! Ναι η σαγιονάρα δίνει πάντα ένα ξεχωριστό ύφος σ'όλα τα κρουστά και όχι μόνο... ;D I'm gonna fight em all... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 τα τύμπανα έχουν παλιώσει και μάλλον θα πάω για Gretsch Catalina Maple τι εννοείς "παλιώσει"; σου χουν βγάλει κάποιο πρόβλημα; βλέπω κι άλλος για Gretsch!..σιγά σιγά θα ανοίζουμε κλάμπ με τίτλο "μόλις μπορέσω θα πάρω Gretsch" ;D γουστάρω! όπως γουστάρω και τα coated που βαλες σε όλο το σετ, φαντάζομαι δίνουν χαρακτήρα... όσο για τη σαγιονάρα μου κάνει για γυναικεία.. ;) ύποπτο... α, πολύ ωραίο χρώμα! κάσα και σαγιονάρα! ;D φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anti_3 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 τι εννοείς "παλιώσει"; σου χουν βγάλει κάποιο πρόβλημα; βλέπω κι άλλος για Gretsch!..σιγά σιγά θα ανοίζουμε κλάμπ με τίτλο "μόλις μπορέσω θα πάρω Gretsch" ;D γουστάρω! όπως γουστάρω και τα coated που βαλες σε όλο το σετ, φαντάζομαι δίνουν χαρακτήρα... όσο για τη σαγιονάρα μου κάνει για γυναικεία.. ;) ύποπτο... α, πολύ ωραίο χρώμα! κάσα και σαγιονάρα! ;D Ναι όσο νάναι μου βγάζουν μικροπροβλήματα , ειδικά στ ταμπούρο που οι βίδες τα'χουν παίξει και δν μπορώ να το σφίξω καλά και χάνει πολύ rebound (να ναι καλά το practice pad μου) και γενικώς τρίζουν τα πάντα.Δεν μπορώ να πω , καλά χρυσά τα τυμπανάκια μου , πολύ αγαπητά αλλά ως εκεί :). Με τα Gretsch μιλάμε έχω φάει κόλλημα !! Πριν κοιμηθώ το βράδυ αυτά σκέφτομαι 8) !(Gretsch Catalina Maple). Όσο για τη σαγιονάρα μην πάει στο πονειρό το μυαλό σας , είναι της αδελφής μου :P!!! I'm gonna fight em all... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση