Προς το περιεχόμενο

Προσπαθεια αυτοσχεδιασμου στο Shadow Play

marooned

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξερω αν μερικα κομματια πρεπει να τα πειραζουμε και να κανουμε τα "δικα" μας απο πανω , αλλα ειπα δεν βαριεσαι σφου μου βγηκε .............

PS. Αν με θεωρειται βεβηλο παω αυριο κιολας στο μοναστηρι να κολυμπησω στον αγιασμο και μετα θα παιζω ολη την υπολοιπη ζωη μου II-V-I να εξηλεωθω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εβαλα την αναζήτηση κ μου βγαλε joy division.Απο αυτούς είναι?Δεν κατέχω τπτ απο το είδος.Το άκουσα παντως κ για πανκοροκ μια χαρα είναι.Πάντα υπο την αιγίδα του πιο άσχετου-ακατάλληλου στο είδος κ του υπουργείου γεωργίας κ φέτας.

Υ.Γ.Για το 2-5-1 που λές ξανασκέψου το κ βγάλε κ το διστόρσιο :P

Τωρα δεν ξερω να το λες σοβαρα , αλλα στην περιπτωση που...... το κομματι ειναι απο Rory Gallagher .

PS. Στα 2-5-1 και το διστορτιο βγαζω και το tone κανω σβουρες και τον δαχτυλα δενω με 20 χαζα-πλαστ αλλα το ολο πραμα μοιαζει σαν αλογο πανω σε ποδηλατο ενα πραμα....

Χεχ, βγάλε τα χαζα-πλαστ κ μην κάνεις πολλές σβούρες.Λίγες κ με νόημα φτάνουν.Αν θες όπως παίζεις στον Gallagher θα μπορείς να παίξεις κ το 2-5-1.

Το κομμάτι εννοείται πως δεν το ξερα κ πως δεν κάνω πλάκα.Εκτος απ τα κλασσικά των κλασσικών ρόκ κομμάτια που παίζονται παντού κ τα ξέρει κ η κουτσή μαρία δεν σκαμπάζω τπτ.Ποτέ δεν με τράβηξαν τα ροκ κ οι διαφορες παραλλαγές τους, εκτός κάποιων εξαιρέσεων.

Χεχ, βγάλε τα χαζα-πλαστ κ μην κάνεις πολλές σβούρες.Λίγες κ με νόημα φτάνουν.Αν θες όπως παίζεις στον Gallagher θα μπορείς να παίξεις κ το 2-5-1.

Το κομμάτι εννοείται πως δεν το ξερα κ πως δεν κάνω πλάκα.Εκτος απ τα κλασσικά των κλασσικών ρόκ κομμάτια που παίζονται παντού κ τα ξέρει κ η κουτσή μαρία δεν σκαμπάζω τπτ.Ποτέ δεν με τράβηξαν τα ροκ κ οι διαφορες παραλλαγές τους, εκτός κάποιων εξαιρέσεων.

βασικά τον rory μπορεί να τον καταντάσουν κάποιοι στο ροκ,αλλά είναι πιο πολυποίκιλος καλλιτέχνης....και μάλλον  blues καλλιτέχνης 8εωρείται...κατ'εμέ είναι από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες ever!!!

Δεν ξερω αν μερικα κομματια πρεπει να τα πειραζουμε και να κανουμε τα "δικα" μας απο πανω , αλλα ειπα δεν βαριεσαι σφου μου βγηκε .............

PS. Αν με θεωρειται βεβηλο παω αυριο κιολας στο μοναστηρι να κολυμπησω στον αγιασμο και μετα θα παιζω ολη την υπολοιπη ζωη μου II-V-I να εξηλεωθω.

πολύ ωραίο είναι το παιξιμο αγαπητέ!!! έχει κάποιες πρωτότυπες φράσεις που του δίνουν ωραίο χρώμα!!!

Πολύ ωραία προσέγγιση φίλε marooned!... ;)

βασικά τον rory μπορεί να τον καταντάσουν κάποιοι στο ροκ,αλλά είναι πιο πολυποίκιλος καλλιτέχνης....και μάλλον  blues καλλιτέχνης 8εωρείται...κατ'εμέ είναι από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες ever!!!

πολύ ωραίο είναι το παιξιμο αγαπητέ!!! έχει κάποιες πρωτότυπες φράσεις που του δίνουν ωραίο χρώμα!!!

Ευτυχως που αρεσε και γλυτωσα το μακροβουτι ( και τα 2-5-1) .Thanks

Αυτο ειναι το κακο φιλε trigga οτι οπως παιζω και στο κομματι παιζω και στα 2-5-1 (βασικα παντου το ιδιο παιζω) ε και καπου το πραμα δεν κολαει καθολου. Ειναι πολυ μεγαλη μελετη τα 2-5-1 και δυστηχως δεν εχω χρονο. ισως καποτε ..........

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου