Earendil Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 -Ήταν κοινό μυστικό, with you all night, να μην τα ματώνει, shoot 'em up... Κανονικά ο κερατάς ο blue πρέπει να πάρει karma και για αυτό το thread (όπως και για το τελευταίο pm του που έλαβα). :P τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Κανονικά ο κερατάς ο blue πρέπει να πάρει karma και για αυτό το thread (όπως και για το τελευταίο pm του που έλαβα). :P Μόνο από... κεκτημένη ταχύτητα γιατί ο θρεντ οριτζινέιτορ (όπως λέμε ρεζονέιτορ) είναι ο Ντεντ & Μάιντ (όπως λέμε Ηead & Shoulders). :P :P :P Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Ούγκο κάτσε! Να ήταν άνετο-κάτσε! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!! το είχα δει και εχθές εκτός φόρουμ αλλά δεν χάνει την αξία του! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Άστα ψώφια, αφού από άλλον το πήρες.... 8) Δεν ειχα δει πως ο προσκυνημενος το ειχε ποσταρει χθες στο noizbox. Αν το χα δει δεν θα το ποσταρα σε νεο thread, τι λες;; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 και ειναι και ωραιο τραγουδακι ε???? κι εγω το ελαβα λιγες ωρες πριν το δω στο νοιζ. πως γινεται αυτο να το εχουμε λαβει ολοι μαζι μεσα σε μια δυο μερες. τελικα υπαρχει ιντερνετικη επικαιροτητα, με το που το ειδαν καποιοι αλυσιδωτα διαδοθηκε σε ολους . http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 αχαχαχαχαχαχαχαχα μου το έστειλε και μια φίλη μου αχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαα αυτή η ευχή...... "να ήταν άνετο-κάτσε" ααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχα έδωσε ρέστα ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotonios Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Εντάξει παιδιά, δεν έχω γελάσει έτσι ούτε με monty python. Πολύ γέλιο όσες φορές και να το δω... Μπράβο τα παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thecrypt13 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 χμμφφρρρχμγγαχαχα Παιδιά δεν γίνονται αυτά τα πράγματα... ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Μόνο με Μπενίνι έχω γελάσει τόσο πολύ.,...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ;D ;D ;D ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση