NemOOO Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Απο ότι ξέρω.....Γενικά τα πιάνα χρειάζονται κούρδισμα και service κάθε χρόνο...ΜΟυ έχουν πέι ότι προτιμάται να κουρδιστούν χειμώνα....Λόγω θερμοκρασίας.... Πάντως σχετικά με τα σκληρά πλήκτρα των petrof....Αυτό εμένα μου αρέσει....Όπως και ο λίγο-μουντός τους ήχος...... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Απο ότι ξέρω.....Γενικά τα πιάνα χρειάζονται κούρδισμα και service κάθε χρόνο...ΜΟυ έχουν πέι ότι προτιμάται να κουρδιστούν χειμώνα....Λόγω θερμοκρασίας.... Δεν ξέρω για κατάλληλη εποχή κουρδίσματος αλλά μάλλον το κούρδισμα κάθε χρόνο είναι υπερβολή εφόσον δεν υπάρχουν ακραίες συνθήκες στο σπίτι σου. Το κούρδισμα πιάνου είναι μια διαδικασία χρονοβόρα και ακριβή και δεν ξέρω αν σε μια χρονιά θα έχει αλλάξει τόσο το κούρδισμα που να δικαιολογεί τα χρήματα και τον κόπο. Εγώ θα έλεγα κάθε 3 χρόνια και μια χαρά είναι και πάλι. Φίλη Seelenlos συγγνώμη αλλά όπως καταλαβαίνεις το Noiz είναι ελαφρώς ανδοκρατούμενο! :) :oops: Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2006 Τελικα μετα απο ταλαιπωρια 5,5 μηνων, απαλαχτηκα απο το Nord Stage(YES) και αγορασα το Kawai MP8.Παιδια καμια σχεση με το stage. Το stage ειναι περισοτερο για live.Και για ποιοτητα κατασκευης δεν το συζηταμε. Η Kawai ειναι 100 χρονια μπροστα απο την Clavia.Και αυτα τα πληκτρα του .... Φίλε UnderGround πολύ καλή επιλογή το Kawai και συμφωνώ μαζί σου! Σ'ευχαριστω παρα πολυ. Μετα απο το προβλημα που ειχα με το Nord Stage, τωρα θα ευχαριστηθω μελετη. Αρα μετα απο ξεκαθαρισμα το set up μου ειναι: KAWAI MP8 (για μελετη,πολυ καλο midi controler, the best stage piano for me...) KAWAI K5000S(additive synthsesis,τρελοι ηχοι) KAWAI DX70(Δισκαλο αρμονιο, επιπλο,στο σπιτι της μητερας μου στολιζει το σαλονι) Kurzweil K2661(η ναυαρχιδα του set up μου,για live και ατελειωτο programing) Dave Smith Desktop Evolver(real analog). Oι επομενες κινησεις θα ειναι πολυ προσεχτικες.....δεν την ξαναπαταω !!! Κριμα ρε Αlchemist που δεν θα δεις το Nord Stage, αλλα ευτυχως η ταλαιπωρια μου τελειωσε... Κοκκινο απο εδω και περα μονο στο γηπεδο..... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimmis Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 name kai ego argo ala den engatalipo lipon mi meni kanenos to mati tou giati ta apoktisa me poli ydrota 100% erasitexnis sti mousiki. kirio epagelma oikodomos mexri fantaros giposanides sti germania mehri ta 30 kai edo kai 7 hronia shediastis cad cam se biomihania kai hiristis mihanimaton laser, waterjet, plasma cnc kai tetia. lipon........ kithares: ARIA DE LUXE PRO II ARIA MAGNA BASS YAMAHA keys: TECHNICS KN540 (to proto mou epoulithi) YAMAHA A1000 ORIENTAL YAMAHA CS2X (kai ayto epoulithi) YAMAHA MOTIF RACK YAMAHA ES6 YAMAHA EMX 5000 12 powermixer ROLAND MC 909 ROLAND SH32 ROLAND VG 88 ACCESS TI POLAR ALESIS ANDROMEDA A6 WALDORF PULSE+ KORG MX1 BOSS DR880 sas paratheto kai foto edo mipos kai ksexasa kati eki exi kai mousikes pou kano gia parti mou. http://www.musicwave.gr/el/members/member_info.asp?cat_id=2&id=1202&show=p Home Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
raz2007 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 αυτά που υπάρχουν: PSR-740 (με midi στην κάρτα της μητρικής) ένα Westminster μπάσο του '85, μια Yamaha EG-112. αυτά και λέω μέσα στην επόμενη δεκαετία: Hammond Xk3 (δύο σετ πλήκτρα και πεντάλ στα πόδια) Fender Rhodes stage 88 (παλιό αλλά..) με πετάλια fx στα πόδια :twisted: minimoog Performer Ed. και τελευταίο και καλύτερο: ένα Boesendorfer 280 σε χρώμα Pomelle (το 290 είναι πολύ μεγάλο!) α!!! και κάνα μόνιτορ της behringer να ακούμε τι γράφουμε! ...αυτά :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 STUDIO MIXERS : YAMAHA PROMIX 01 BEHRINGER 1882 FX MONITORS : BEHRINGER THRUTH B2031 FX UNITS : ALESIS MIDIVERB 4 ALESIS QUADRAVERB PLUS BBE SONIC MAXIMISER COMPRESSION : BEHRINGER MDX2200 SYNTHS : YAMAHA CS6X SYNTH NOVATION K-STATION ROLAND SH - 101 ROLAND ALPHA JUNO 2 ROLAND DJ-70 MKI EMU EMAX 2 CASIO CZ 101 YAMAHA SY - 35 CASIO VL-1 JVC KB-500 KEYBOARD ROLAND JX-305 CASIO HT-700 RACK MODULES : YAMAHA TX81Z YAMAHA FB-01 ROLAND D-110 ROLAND JV-880 ROLAND JP-8080 ROLAND U-110 KAWAI K1R KAWAI K3R KAWAI K4R KORG 05R/W AKAI SG01V QUASIMIDI TECHNOX QUASIMIDI QUASAR + TRE BOARD PHILIPS PMC 100 COMPOSER SAMPLERS : AKAI S01 SAMPLER AKAI S2000 SAMPLER AKAI Z4 SAMPLER AKAI S3000XL SAMPLER AKAI S1000 SAMPLER CASIO FZ10M SAMPLER EMU 6400 ULTRA SAMPLER COMPUTERS : ATARI 520 STFM + MONO MONITOR PC P4 - 1GB RAM 200GB HD WITH EMU0404 SOUND CARD RUNNING CUBASE SX T-RACKS - WAVELAB - SOUNDFORGE - ABLETON LIVE 5 ACID - ABSYNTH 3 VANGUARD V-STATION AND LOTS OF OTHER VST RECORDER : PHILIPS CDR-951 HARDWARE CD RECORDER MIDI INTERFACE : M-AUDIO 4X4 MIDI INTERFACE EXTERNAL STORAGE : USB FLASH DISK 3X100MB IOMEGA ZIP SAMPLE CDS : VARIOUS FORMATS - AKAI WAV AUDIO -AROUND 20 DISKS και επεται συνεχεια... 8) 8) 8) ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Ωχ η καρδιά μου.....Μην τα λέτε αυτά ετσι απότομα... Πάντα τέτοια...και καλές δουλειές... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 παντως σιγουρα η λιστες δεν κανουν την μουσικη αυτο που χρειαζεται ειναι ιδεες...πολες φορες πιανω τον εαυτο μου να μην μπορει να παιξει ουτε μια νοτα οποτε δεν φταιει ο εξοπλισμος οτι και να ειναι... 8) 8) ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 α μηπως ξερει κανενας ποσο ειναι για να κουρδισει κανεις ενα πιανο περιπου ? 8O ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Κανένα 50αρι--80αρι euro.... Πάντως πρέπει να βρείς κάποιο άνθρωπο της εμπιστοσύνης σου γιατί ξέρω ιστορίες κουρδισμάτων που αυτός που έκανε το service έβγαλε τη σουρντίνα απο το πιάνο γιατι "Είναι πλήρως άχρηστη" LoL Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση