Sotiris65 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 .... Yamaha SY77 (με χαλασμένο floppy εδώ και κάτι χρόνια).... Φίλε μου το "χαλασμενο" floppy στα SY77 είναι 99% χαλασμένος ιμάντας περιστροφής, κάτι που επισκευάζεται πανεύκολα και με ελάχιστο κόστος - αν και άχρηστο αν έχεις κάποιο editor/librarian σε computer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sotiris65 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Σειρά μου! Σειρά μου! Κι εγώ! Κι εγώ! Λοιπόν ... YAMAHA EX5 (fully expanded - sample RAM, SCSI, κλπ.) YAMAHA AN1X YAMAHA V50 YAMAHA RY30 YAMAHA TG77 YAMAHA TG300 (έχω χρόνια να το χρησιμοποιήσω...) YAMAHA Clavinova CLP120 KORG MicroX (απίστευτο - πολύ υποτιμημένο!) KORG Z1 (expanded - 18 voices) KORG KONTROL49 (στο κουτί του, στην αποθήκη - το θέλει κανένας; ) M-AUDIO Ozonic (τα κάνει όλα!) ΚORG Nanopad (χάλια - το μετάνιωσα) Αμέτρητα virtual (VST) synths (όλα νόμιμα/πληρωμένα ...), κλασσική και ηλεκτρική κιθάρα (Yamaha), άρπα. Και να μη ξεχάσω: ΝΕΧΤ PH500 πενταλ phazer (analog - Made in Japan) με το πιο όμορφο phasing που άκουσα ποτέ (άνετα βάζει κάτω το small stone, απίθανo σε string pads). Αυτό που μετανιώνω είναι που άφησα να μου φύγουν κάποια "αναλογικά διαμάντια" που πέρασαν από τα χέρια μου ( ΥΑΜΑΗΑ CS15, KORG MonoPoly, EMS SynthiA, κ.α. ) Να 'στε όλοι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagmer Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 ENSONIQ ASR10 sampler :'( ENSONIQ VFXsd :-* ENSONIQ SD 1 ;D KORG TR :P ROLAND JUNO 106 ;) SEQUENTIAL CIRCOUITS MultiTrak :-X SEQUENTIAL CIRCOUITS Prophet 2000 :o musique non stop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Roland JV 80 Roland xv 5080 Roland xv 5050 Korg oasys 88 Korg TR 61 Korg MS 20 Yamaha cs2x DSI Prophet 08 Nord electro 3 73 [move]ΚΑΛΗΜΕΡΑ! 8)[/move] www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Update Nord Lead 2 Nord Electro 61 (τα είχα πουλήσει και τα αγόρασα πίσω ξανά από τον ίδιο αγοραστή! Δούλεψε το συναίσθημα...) Hammond portaB + Leslie Speaker (προς πώληση ως πακέτο...) Hammond melodica (εκπληκτική!) Roland XV2020 Macbook + VST's Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirow Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2010 yamaha sy 22. roland rd 150. Boss DR-5. Roland E50. (Πιάνο) KAWAI NS 20 & Ηχεια Leslie m60 Roland rd150 -ensoniq sq1 plus - yamaha SY 22 -Boss DR5 - Kawai NS 2 -Jen sx2000 -Roland EXR GR5 - Korg Prophecy.Alesis QS6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eyecam Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2010 Roland E-12 (το πρωτο μου, 1996). Roland MC 307 M Audio keystation Akai miniak (απιστευτοι αναλογικοι ηχοι αλλα μεγαλο μειον η ελλειψη ακουστικων οργανων) Kaossilator (δεν το πουλαω με τπτ) Boss SP 505 Roland SP 404 M Audio Ozone http://makiskavoukas.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anonymousfools Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα παιδες λοιπον τα μπιμπλικια μου ειναι τα εξης ROLAND SH201 8) JUNO G :-\ MICROKORG ;) MICRO X :o MINI KAOSSILATOR 8) KAOSS PAD ::) KAOSSILATOR PRO ;D + ενα ορθιο πιανο Hyundai :P αυτα... cheers left Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση