Jesus Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Αν και είδα εξαιρετικούς εξοπλισμούς, είπα να γράψω κι εγώ τον εξοπλισμό μου έτσι για να υπάρχει...! Fatar TMK-61 Roland RS-5 Korg SP200 silver Korg M1R Korg NS5R Roland Super JV-1080 Roland XV-3080 +Orchestral +Latin+Session+Country expansions Και ένα HP Laptop με Core 2 duo στα 2.26 (αποόταν έβαλα ΧΡ πετάει) φορτωμένο με αρκετά όργανα (τα χρησιμοποιώ με το V-Stack) Θέλω στο άμεσο μέλλον να πάρω το Korg M3 73... Οh Lord...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν ας γράψω κι εγώ τον ταπεινό μου εξοπλισμό. yamaha tyros με φουλ ρυθμούς δικούς μου και midi files επίσης δικά μου για όλα τα γούστα. yamaha motif es6 με την plg 150 vl και με 512 mb samples οτι μπορείς να φανταστείς από ήχους και πολλά πολλά midi files. roland fantom G7 σχετικά το καινούργιο μου με κάποια midi files και ευελπιστώ με αρκετά samples. roland HP 135 το πιανάκι μου για της δύσκολες ώρες του πτυχίου. weltmeister 120 bass το ακκορτνεόν μου με πολύ γλυκό ήχο και ότι πρέπει για ηχογράφηση μόνιμα στημένο πλέον πάνω στη βάση του. mac mini 2GHz 120 GB HD, 4GB ram με το logic pro 8 studio με όλα τα παρελκόμενά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
relayer Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Ε ας πω κι εγώ : KURZWEIL K2661 KURZWEIL K2600/K2500/K2000 σε rack ROLAND JV2080 με pop/orchestral/vintage/hip hop/keyboards 60's 70's επεκτάσεις KORG TRITON STUDIO με MOSS κάρτα KORG 01/Wpro (αξεπέραστος ήχος μετά από τόσα χρόνια!) ΥΑΜΑΗΑ MOTIF ES rack ALESIS QSR (τέλειο σούπερ ήχος επίσης μετά από τόσα χρόνια!) YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostiiis Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Ε θα πω κι εγώ τα δικά μου Kurzweil k2600 Norg stage Νord lead 2 Korg M3 Yamaha S90 (ίσως το πιο αδικιμένο μου πλήκτρο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FABRICAUDIO Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Fender Rhodes 73 Suitcase Crumar t1/c Crumar Trilogy Wurlitzer 200a Nord Electro 2 Schimmel Classic Upright Piano Small Stone Electroharmonix Nikos Recording and Rehearsal Studio www.fabricaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Fender Rhodes Mark II Hammond Porta B+Leslie 760 Nord Stage Compact Roland XV2020 module MacBook+M Audio Ozone controller Hammond Melodica Weltmeister accordion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Θελω κι εγω Rhodes :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Casio PX110. Αυτά... (και, ΝΑΙ, το λέω σοβαρά!) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Θελω κι εγω Rhodes :( 1000 ευρώ αγορά + 250 η επισκευή. Κοστίζουν τα άτιμα :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georginho Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα, Access Virus TI Nord Lead 2X Moog LP Tribute Edition (collector's item) Waldorf Blofeld και ετοιμαζω χωρο για ενα Prophet 08 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση