midiman Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Το δικό μου "ελαφρύ" πια rig (μετά από πολλά χρόνια αλλαγών - ανταλλαγών): 1) ΥΑΜΑΗΑ ΜΟ8 2) ALESIS QS6 3) KORG X50 (τέλειο για lives) 4) M-audio SONO 61 (νεοαποκτηθέντα και δοκιμασμένο χθες σε live, κάτω από το Χ50). 5) KORG POLY 800 (έρωτά μου αγιάτρευτε, τώρα μόνο για να το βλέπω το έχω). 6) MacBook Alumunium με το LOGIC Studio, και το ΑΠΙΘΑΝΟ για live Mainstage. Αυτά προς το παρών. Τον άλλο μήνα βλέπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
djdoctor99 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 ειμαι νεος στο noiz εχω καποια οργανα και εγω korg pa2x korg triton studio roland fantom x7 korg triton le korg m1 gem wx2 αυτα προς το παρον δεν ειναι κατι το φοβερο αλλα το παλευω ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
artitraveller Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Το δικό μου "ελαφρύ" πια rig (μετά από πολλά χρόνια αλλαγών - ανταλλαγών): 1) ΥΑΜΑΗΑ ΜΟ8 2) ALESIS QS6 3) KORG X50 (τέλειο για lives) 4) M-audio SONO 61 (νεοαποκτηθέντα και δοκιμασμένο χθες σε live, κάτω από το Χ50). 5) KORG POLY 800 (έρωτά μου αγιάτρευτε, τώρα μόνο για να το βλέπω το έχω). 6) MacBook Alumunium με το LOGIC Studio, και το ΑΠΙΘΑΝΟ για live Mainstage. Αυτά προς το παρών. Τον άλλο μήνα βλέπουμε... Midiman, το Alesis QS6 το χρησιμοποιείς καθόλου τώρα πια ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
midiman Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Μέχρι πριν μία βδομάδα, το δούλευα πολύ. Χάλασε όμως η οθόνη του (μετά από 8 χρόνια κακουχίες!!!) και τώρα μόνο σαν midi keyboard πια... Δυστυχώς. Το πιο ανθεκτικό όργανο που είχα ποτέ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Ας κανω και γω ενα απντειτ λοιπον πλεον εχω Nord Lead 2 - κοντεύει δεκαετία Nord Stage Compact - καινούργιο και εξαιρετικό. Hammond PortaB+Leslie - έχει μείνει το τελευταίο από τα βίντατζ όργανα μέχρι να πουληθεί και αυτό... MacBook με το κοντρόλερ Οζον και το XV2020 Roland module - για λάιβ εκτός Αθηνών και αεροπλάνο και γενικώς βολικά και εύκολα μεταφερόμενα με κλασικούς ήχους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eyecam Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 yamaha mk-100 μην γελάτε είναι από τα πρώτα :) Υπερ-cult κομματι... http://makiskavoukas.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brougos7 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Ας πω κ εγω μια τα δικα μου με χρονολογικη σειρα που κατασκευαστηκαν : 1) Yamaha PSR-31 (1986) 2) KORG M1 (1988) 3) ROLAND JUNO G (2006) 4) YAMAHA MM6 (2006) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korgy Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 Casio ctk 647 e-mu esi-2000 me scsi cd player novation xiosynth 29 Stylophone :P kai apo Korg pa80 HD microkorg MicroKorg XL TR 61 ER mkII Poly 61 http://www.myspace.com/korgyatopon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kiwitwistmusic Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2009 nord electro mp 8 kawai micro korg hohner pianet xaxa melodica pianika kai ena piano toy apo ton moustaka. ;D use what u got!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostiiis Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Yamaha S90 (το πρώτο μου...) Kurzweill k 2600 X Korg M3 Nord Stage Compact αυτά προς το παρόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση