KONNECTORAS Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Άπο τότε μέχρι σήμερα προστέθηκαν οι SRJV07, SRX04 στο XV5080, το VL70m, οι EXB-PCM 02+09 στο TRITON RACK και πολλά sample cd (AKAI, WAVE, KRZ, CUSTOM, ROLAND κλπ κλπ). Τέλος ψάχνω ένα TRITON EXTREME 76 στο οποίο σκοπεύω να βάλω την MOSS και 96MB sample ram για να το τραβάω μαζί μου εκτός σπιτιού. Αυτά. Ήρθε και το EXTREME76 μαζί με MOSS, 96MB RAM και CFLASH 1MB για τα εκτός σπιτιού... Σεμνά και ταπεινά... Πάντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brougos7 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Λοιπον ας πω μια κ εγω τα δικα μου με σειρα αγορας k χρονολογια που τα αγορασα 1) Yamaha PSR-31 (1987) 2) Midismart micro (2000) 3) Roland EM GR-1 (2004) 4) Roland Juno-G (2008) 5) Yamaha MM6 (2009) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Makis P. Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 αυτά που έχω τώρα είναι: keyboards: Korg Z1 Clavia Nord Lead Waldorf Micro Q M-audio Radius 49 mother keyboard modules: Waldorf Pulse Waldorf Microwave 1 Waldorf Microwave 2 Waldorf Microwave Attack Korg MS2000BR Elektron Monomachine Access Virus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallicus Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 yamaha mk-100 μην γελάτε είναι από τα πρώτα :) ένα pss-780 ,ένα roland juno-g.Φτώχια :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Το τωρινό μου setup περιλαμβάνει: Roland Fantom-G6 Roland XP-50 Kurzweil MicroPiano Yamaha PSR-A3 Και φυσικά ένα desktop PC με κάμποσα VSTi instruments, free και commercial. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Άντε ας πω κι εγώ τον ταπεινό μου εξοπλισμό..... Yamaha motif es 6 yamaha tyros Roland G7 Roland HP 135 Weltmeister 120 bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Κι εγω κι εγω να πω :D Roland fantom g6 Roland v-synth xt Oberheim OB12 Korg Triton Le Kurzweil MicroEnsemble Jen SX1000 και μια μελοντικα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Ας προστεθώ κι εγώ στη λίστα!!! Roland Fantom X6 Korg Pa 50 Korg M1 Roland D-50 M-audio Axiom 61(usb Midi) Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alter hoh Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Κι εγώ, κι εγώ! - Yamaha PSR-4600 (χρέπι πλέον... γηράσκει ήσυχα σε μια γωνιά του σπιτιού καμαρώνοντας τις δόξες των απογόνων του... :'( ) - Yamaha Clavinova CLP-411 - Yamaha Motif ES6 Αααααα...... ρε Yamaha με σκλάβωσες αιώνια!!!...... :P www.myspace.com/dizzydizign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alter hoh Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Roland v-synth xt Oberheim OB12 Jen SX1000 :o :o :o :o Μην αφήνεις κανέναν να τα πειράζει!!! Αχ Παναγιά μου γιατί να μην έχω κι εγώ Oberheim;;;; :'( Ας έρθει το πλήρωμα του χρόνου να δεχθώ εις τας αγκάλας μου κάτι από αυτά... www.myspace.com/dizzydizign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση