korgy Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2005 Korg PA80 +HD (με αυτό αποσβένω) Korg N5ex (all around use-abuse :twisted: ) Korg Microkorg (καταστροφέας ηχείων :lol: ) Casio CTK 647 (κουδουνίστρα :D αλλά με δύο κορυφαίους σκυλοήχους :lol: ) Μελόντικα (την αγόρασα 20.000 δρχ-κέρδισα με αυτή 500.000-αχ τα κάλαντα 8) ) Διάφορα soft synths ,με έντονη χρήση το Reaktor k Absynth 3. -Οσονούπω και KORG ER mkII :twisted: :twisted: http://www.myspace.com/korgyatopon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gsp Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2005 ROLAND EXR-5 ROLAND D-20 YAMAHA PSS-170 (το πρωτο μου!, μικρα πληκτρα) 100% ερασιτεχνικα, σε χρηση midi με PC και για τις παρεες!.... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos_c Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2005 KORG PA 50 YAMAHA A3 EKO M8 ANTONELLI (το πρώτο μου...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Orestes Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2005 Γεια σας πληκτραδες... Midi keyboards: FATAR SL-880 FATAR SL-161Pro NOVATION Remote25 Sound Modules: Roland JV 1080+Vintage Synth Expansion Korg N1R Novation KS Rack Roland JP 8080 Kai to Motif ES6 (μονιμο για τα live, πού να κουβαλάω όλα αυτα?...) Μελλοντικές αγορες: Vintage Keyboards μόνο, ένα fenderhodes είναι το όνειρό μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Orestes Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2005 Ξερει κανεις που θα βρω αραγε παλια πληκτρα?.... Keep on funkin' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MaNoS-4- Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2005 Γειά σας και από μένα... :D YAMAHA PSR GR200(Το πρώτο μου :oops: ) ROLAND D50 KORG M1 KORG 01/WFD KORG PA50 KURZWEIL K2000VP KURZWEIL SP-88X Επόμενη αγορά...KORG TRINITYV3 :D ή TRINITY PLUS! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wind Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2005 :arrow: Orestes Βλέπω ότι κι εσύ παίζεις με το Motif ES live. Δεν είναι θεικό; Εμπρός να πέσει η αυτοκρατορία των Τriton-άκηδων Επίσης βλέπω ότι σου αρέσει η Funk. Ο ήχος Pre1-E03:TouchClavi δεν είναι συγκλονιστικός; :arrow: elavd Μήπως πρέπει να αλλάξεις το λογότυπό σου σε... ψάχνω ψύλλους στ' άχυρα; :P :P :P http://www.myspace.com/johnmelasmusic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
12plus Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2005 :roll: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩ: :arrow: PSS-50 :!: :wink: :arrow: PSR-310 ΚΑΙ Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ: :arrow: PSR-350 :!: :!: :!: ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ! ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ (ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ) ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ FC-4 ΤΗΣ YAMAHA. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ FG-403MS ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΡΜΕΝΙΟ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frapas Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2005 Παιδια εχω δεν εχω πολλα αλλα το καθενα απο αυτα το ειχα σκεφτει πολυ πριν το παρω.kurzweil pc2 rack,roland a-37,korg triton le,nord lead 3 και ενα sony vaio laptop με την emagic a26 πανω.Παντα ηθελα βεβαια το kurzweil 2600r αλλα μου επεφτε ακριβο.Τωρα κατευθυνομαι προς το motif es6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 Α, εγω αποτελω το φτωχουλη των πληκτραδων... Yamaha PSR 730 Yamaha PSR 310 Yamaha PSS100 ( με ενα μικροφωνο στο ηχειο του, μπορεις να εχεις vintage ηχο μονης γεννητριας ) Farfisa TK75 ( αγορασμενο το 1988 περιπου και το ειχαν εξοπλισει με midi in-out-throu..ολα τα ειχε η Μαριορη ) και το καμαρι μου..ενα Belarus ορθιο πιανο ( τι..; δεν ειναι για πληκτραδες;;;.... ) Παντως με τα Yamaha ( εκτος απο το PSS εννοειται ) και το Farfisa εχω βγαλει αρκετα live. Βεβαια στο home studio, τα χρησιμοποιω σαν midi κλαβιε, γιατι σιγουρα δεν συγκρινονται οι ηχοι των VST και των AKAI samples, με τους ηχους τους ( εκτος απο κατι φανταστικα pad και καποια εθνικ οργανα του PSR 730 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση