Alchemist Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Λοιπόν έχω τα παρακάτω: Oasys 88 M3 73 + Radias expansion Triton extreme 61 + MOSS X-50 Pa2X Radias KB Microkorg Fantom X8 + Compl. Orh. + Ult. Keys + Ethnic + Ult. Piano V-Synth + D-50 exp. G-70 + Platinum Tr. MC - 808 Motif XS 7 Kurzwail PC 3 (σε μερικές μέρες) Nord Stage 88 Revision B Nord Modular G2X Nord Lead 2X Nord Lead 3 Nord Wave Minimoog Voyager Electric Blue Prophet 08 Spesial Edision Virus TI Polar Supernova 2 full polyphony Xio-Synth Micron :o :o :o :o :o :o Μήπως θέλεις να με υιοθετήσεις; Θα είμαι ήσυχος και δεν θα λερώνω το σπίτι! ;D Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ziggy440 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Γεια κι από μένα, (θα αναφέρω μόνο hardware) Roland fantom X7 Roland xp-50 Roland 1080 x 2 Roland Jv 880 x 2 Roland S-750 sampler Roland sp-700 sample player Roland U-20 Roland R-8 M Korg Trinity Korg Wavestation Roland Jp-8080 Korg M1 Yamaha DX-7 E-mu systems Proteus 2 Akai S-2000 Access Virus INDIGO Technics Pn 3 Piano Roland AX-7 (για την ποζεριά) αν είμαι τυχερός σε λίγο καιρό θα έχω και ένα Jupiter 8... :D www.onlinerecording.org forever changes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Λοιπόν έχω τα παρακάτω: Oasys 88 M3 73 + Radias expansion Triton extreme 61 + MOSS X-50 Pa2X Radias KB Microkorg Fantom X8 + Compl. Orh. + Ult. Keys + Ethnic + Ult. Piano V-Synth + D-50 exp. G-70 + Platinum Tr. MC - 808 Motif XS 7 Kurzwail PC 3 (σε μερικές μέρες) Nord Stage 88 Revision B Nord Modular G2X Nord Lead 2X Nord Lead 3 Nord Wave Minimoog Voyager Electric Blue Prophet 08 Spesial Edision Virus TI Polar Supernova 2 full polyphony Xio-Synth Micron :o :o :o :o :o :o Μήπως θέλεις να με υιοθετήσεις; Θα είμαι ήσυχος και δεν θα λερώνω το σπίτι! ;D Κοιτα εγω ειμαι παντρεμενος αλλα θα ερθω μονος μου. Μαγειρευω,σφουγγαριζω κ.α(εαν θεωρειται προσον) ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisexp Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2008 Λοιπόν έχω τα παρακάτω: Oasys 88 M3 73 + Radias expansion Triton extreme 61 + MOSS X-50 Pa2X Radias KB Microkorg Fantom X8 + Compl. Orh. + Ult. Keys + Ethnic + Ult. Piano V-Synth + D-50 exp. G-70 + Platinum Tr. MC - 808 Motif XS 7 Kurzwail PC-3X (σε μερικές μέρες) Nord Stage 88 Revision B Nord Modular G2X Nord Lead 2X Nord Lead 3 Nord Wave Minimoog Voyager Electric Blue Prophet 08 Spesial Edision Virus TI Polar Supernova 2 full polyphony Xio-Synth Micron Καταστημα εχεις; :o Ασφαλως θα ασχολησαι επαγγελματικα με την μουσικη.Δεν πιστευω οτι ασχολησαι ερασιτεχνικα με ολα αυτα;Αν ισχυει η δευτερη περιπτωση αξιζεις παρασημο. ;) Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimss Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2008 Ιδού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimss Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2008 Το τελευταίο μεγαθήριο της Konan. Μπορείτε να ζηλέψετε όσο θέλετε. 11.000 presets, 677 νότες πολυφωνία, ενσωματωμένη καφετιέρα και beertender. Με βάση κλεμμένα σχέδια του παραπάνω μηχανήματος κατασκευάστηκε το oasys. Χωρίς καφετιέρα όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2008 δηλαδη το oasis εχει beertender? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
filippas Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2008 Εγώ παιδιά έχω TRITON CLASSIC . ROLAND E-500OR. ROLAND SH-2000. ;) ROLAND JUNO-2. DYNACORD 600. 2 EV SX300.+ακκορδεον 60,για άπραχτες ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnnyk Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2008 Λοιπόν έχω τα παρακάτω: Oasys 88 M3 73 + Radias expansion Triton extreme 61 + MOSS X-50 Pa2X Radias KB Microkorg Fantom X8 + Compl. Orh. + Ult. Keys + Ethnic + Ult. Piano V-Synth + D-50 exp. G-70 + Platinum Tr. MC - 808 Motif XS 7 Kurzwail PC-3X (σε μερικές μέρες) Nord Stage 88 Revision B Nord Modular G2X Nord Lead 2X Nord Lead 3 Nord Wave Minimoog Voyager Electric Blue Prophet 08 Spesial Edision Virus TI Polar Supernova 2 full polyphony Xio-Synth Micron δε βάζεις και καμιά φωτογραφία να τα θαυμάσουμε? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2008 Που τα χωράς όλα αυτα ρε αδερφέ??? ;D ;D Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση