Μαριανα Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας συνnoizades και συνnoizoudes! αχβαχ διαβάζω όλα αυτά και φαντάζομαι ουρανοξύστες με πλήκτρα το ένα πάνω από το άλλο και καλώδια με εφεδάκια που σχηματίζουν αυτοκινητόδρομους κάτω.. τέλος πάντων θα πω και την δική μου λίστα roland d-50 (το χρησιμοποιώ στα live :o τι ντροπή ξέρω. δε διαθέτει ήχο πιάνου αλλά ευτυχώς έχει έναν ήχο με ουρά από strings, κατασκεύασμα του προηγούμενου κατόχου του που το χρησιμοποιούσε για σκυλάδικα! Από το τίποτα...) belarus (μου άρεσει ο ήχος του) και κάτι midi για το σπίτι που είναι no name :P www.travelforum.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ruffneck Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 synths&RACKS: ROLAND MC-909 +SRX SUPRIME+256MB RAM μαζί ROLAND JD-800+DANCE & ORCHESTRAL CARDS ROLAND JP-8080+SMARTCARD 4MB ROLAND XP-30+DANCE&VINTAGE CARD ROLAND MKS-50+PG-300 ROLAND VARIOS+D50 CARD NOVATION SUPRNOVA 2 (48VOICE)KEYBOARD NOVATION KS-5 KEYBOARD KORG TRITON EXTREME+MOSS+96MB RAM KORG PROPHECY KORG EMX YAMAHA RS-7000+64MB RAM YAMAHA SY-77+SYN WAVE 1 cards NORDLEAD 2X RACK VIRUS KC EMU PROTEUS-2000+MO-PHATT, X-LEAD&ORCHESTRAL RAM CARD WALDORF Q RACK OBERHEIM MATRIX-1000 BOSS SP-606+512MB CARD SAMPLER SOUND CARD: 2 MOTU MK2 MIDI INTERFACE:1 MOTU AV 2 M-AUDIO MIDISPORT 8X8 COMPRESSOR:FOCUSRITE COMPOUNDER PLATINUM CONSOLE&FX:YAMAHA O1V BEHRINGER UB-2442FX BEHRINGER MX-2442A+VIRTUALAIZER FX+KORG KAOSS PAD 2 FX PATCHBAY:BEHRINGER ULTRAPATCH PRO 2 PC TOWER με επεξεργαστές QX9650 (s775 / 3,00)+2 MONITOR LG 19'+1 LG 17'(αναβάθμιση οι επεξεργαστές) Laptop:2 TOSHIBA G-40 (για live) Oυφ αυτά :P Dance music will never die!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 roland d-50 [/b](το χρησιμοποιώ στα live :o τι ντροπή ξέρω. δε διαθέτει ήχο πιάνου αλλά ευτυχώς έχει έναν ήχο με ουρά από strings, κατασκεύασμα του προηγούμενου κατόχου του που το χρησιμοποιούσε για σκυλάδικα! Από το τίποτα...) To D50 δεν ειναι για πιανα ειναι κυριως για συνθετικα πραγματα...ευτυχως ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Να πω κι εγώ τα δικά μου... 8) -Korg TR (61 keys) -Yamaha Motif ES rack -Casio CTK-811 EX (θέλει φτιάξιμο) -Yamaha PSR-400 (το πρώτο μου) Το απαραίτητο laptop είναι ένα Toshiba Tecra A8-10F με κάρτα ήχου Terratec Phase 24 FW. Υπάρχουν και κάτι κιθαριστικά που πρόσφατα αποκτήθηκαν αλλά ας μην τα βάλω στη λίστα καθότι πληκτριστικό το θέμα τούτο! ;D :) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokostur Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Στα 23 χρόνια που είμαι δουλεύω στο χώρο έχουν περάσει διάφορα πλήκτρα από τα χέρια μου. Αυτήν τη στιγμή έχω: - Korg Triton Extreme 61 - Kurzweil PC1x - Kurzweil ME (half-rack) - AKAI Z4 sampler - 2 Roland D70 (σε ήχο & πληκτρολόγιο είναι -ακόμα- άριστα) - Technics KN6000 - Technics KN1400 - Ένα laptop Fujitsu-Siemens (για live) - Soundcraft μικροφωνική με JBL ηχεία (για αρπαχτές-ξενοδοχεία κ.α.) και τέλος... - Ένα όρθιο πιάνο παλιό (μου το είχαν αγοράσει όταν ήμουν πιτσιρίκος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 -Yamaha Motif ES rack Καλορίζικο Casio CTK-811 EX (θέλει φτιάξιμο) Φερτο να το φτιαξουμε.... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos_lee Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 ???? χεχε, στρατηγε θα σε μαλωσω!! μπερδευτηκες με το prophet :p χαχαχαχααχχαχαχαχααχ πωπω ρε παιδι μου πως την πατησα ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Υπάρχουν και κάτι κιθαριστικά που πρόσφατα αποκτήθηκαν αλλά ας μην τα βάλω στη λίστα καθότι πληκτριστικό το θέμα τούτο! ;D :) Σωστος!Μη το σκισουμε παλι. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ruffneck Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 synths&RACKS: ROLAND MC-909 +SRX SUPRIME+256MB RAM μαζί ROLAND JD-800+DANCE & ORCHESTRAL CARDS ROLAND JP-8080+SMARTCARD 4MB ROLAND XP-30+DANCE&VINTAGE CARD ROLAND MKS-50+PG-300 ROLAND VARIOS+D50 CARD NOVATION SUPRNOVA 2 (48VOICE)KEYBOARD NOVATION KS-5 KEYBOARD KORG TRITON EXTREME+MOSS+96MB RAM KORG PROPHECY KORG EMX YAMAHA CS6X+PLG-AN+PLG DX YAMAHΑ RS-7000+64MB RAM YAMAHA SY-77+SYN WAVE 1 cards NORDLEAD 2X RACK VIRUS KC EMU PROTEUS-2000+MO-PHATT, X-LEAD&ORCHESTRAL RAM CARD WALDORF Q RACK OBERHEIM MATRIX-1000 BOSS SP-606+512MB CARD SAMPLER SOUND CARD: 2 MOTU MK2 MIDI INTERFACE:1 MOTU AV 2 M-AUDIO MIDISPORT 8X8 COMPRESSOR:FOCUSRITE COMPOUNDER PLATINUM CONSOLE&FX:YAMAHA O1V BEHRINGER UB-2442FX BEHRINGER MX-2442A+VIRTUALAIZER FX+KORG KAOSS PAD 2 FX PATCHBAY:BEHRINGER ULTRAPATCH PRO 2 PC TOWER με επεξεργαστές QX9650 (s775 / 3,00)+2 MONITOR LG 19'+1 LG 17'(αναβάθμιση οι επεξεργαστές) Laptop:2 TOSHIBA G-40 (για live) Oυφ αυτά :P Dance music will never die!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
paris 7139 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Λοιπόν έχω τα παρακάτω: Oasys 88 M3 73 + Radias expansion Triton extreme 61 + MOSS X-50 Pa2X Radias KB Microkorg Fantom X8 + Compl. Orh. + Ult. Keys + Ethnic + Ult. Piano V-Synth + D-50 exp. G-70 + Platinum Tr. MC - 808 Motif XS 7 Kurzwail PC-3X (σε μερικές μέρες) Nord Stage 88 Revision B Nord Modular G2X Nord Lead 2X Nord Lead 3 Nord Wave Minimoog Voyager Electric Blue Prophet 08 Spesial Edision Virus TI Polar Supernova 2 full polyphony Xio-Synth Micron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση