Eko-Tiger Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Αντε και εγω αν και δεν έχω και τίποτα σπουδαίο -πιάνο YAMAHA -Crumar T3 organ -Roland Jupiter 8 ξερω παλιατζούρες αλλα keyboards έπαιζα το 80!! Ουαου! Είσαι ο πρώτος άνθρωπος που ακούω ότι έχει CRUMAR!!! Αξίζει σαν πλήκτρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 να είχα κι εγώ αυτές τις παλιατζούρες, θα ήταν η ζωή μου πιο όμορφη Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Εξοπλισμος ανανεώθηκε.. -Korg Triton Le 61 - Roland V-synth Xt (η ανανέωση) -Yamaha Clavinova CLP 121S -Jen Synthetone (υπολειτουργεί τον τελευταίο χρόνο) -Yamaha SY-77 (σ'αυτό έχω πλήρη άδεια χρησιμοποιήσεως λόγο παρατήσεως :) από τον ιδιοκτήτη) Και το θρυλικό πρώτο μου keyboard Roland E-14 (γνωστό και ως intelligent arranger :D ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skouter Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Αντε και εγω αν και δεν έχω και τίποτα σπουδαίο -πιάνο YAMAHA -Crumar T3 organ -Roland Jupiter 8 ξερω παλιατζούρες αλλα keyboards έπαιζα το 80!! Ουαου! Είσαι ο πρώτος άνθρωπος που ακούω ότι έχει CRUMAR!!! Αξίζει σαν πλήκτρο? Jupiter 8!!!!!!!!!Παλιατζουρααα???? Θα επρεπε να φας banned απο το φορουμ βλασφημε!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Ανανέωση εξοπλισμου. Λογω ...κουλαμάρας,απο ολα αυτα που ειχα εμειναν : Kurzweil K2661 Kawai MP8(πωλειται λογο κουλαμαρας,ειναι στις αγγελιες του noiz). Eπειδη ομως τον τελευταιο μηνα παιζω κανα μισαωρο την ημερα,χθες αγορασα το Kurzweil PC2r και τολμω να πω οτι μου εκανε πολυ καλη εντυπωση.Καποιοι ηχοι του ειναι καλυτεροι ακομη και απο του K2661. Aυτα προς το παρον..... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos_lee Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Roland d-20 Roland mc-303 roland juno 106 Roland jd-800 korg microkorg korg ms-2000 korg poly-800 Yamaha tg-500 Ensoniq asr-10 moog prodigy Novation bass station και εχω και ενα didgeridoo αυστραλιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Εξοπλισμος ανανεώθηκε.. -Korg Triton Le 61 - Roland V-synth Xt (η ανανέωση) -Yamaha Clavinova CLP 121S -Jen Synthetone (υπολειτουργεί τον τελευταίο χρόνο) -Yamaha SY-77 (σ'αυτό έχω πλήρη άδεια χρησιμοποιήσεως λόγο παρατήσεως :) από τον ιδιοκτήτη) Και το θρυλικό πρώτο μου keyboard Roland E-14 (γνωστό και ως intelligent arranger :D ) Προσθήκες: Kurzweil ME-1 Oberheim OB12 Προσθήκες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosmasepsilon Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 αχ βαχ, βλεπω οτι εχετε κατι κειμηλια που τα θελω!! τα δινετε? :P περαν του πρωτου αρμονιου που ειχα αγορασει 6 χρονων, ενα Yamaha PSR-6, εχω και τα εξης: Roland JP-8000 Moog Voyager Electric Blue Sonic Projects OP-X (soft synth) και σκεφτομαι να αγορασω και το Jupiter 8V της Arturia. Αξιζει λετε??? για μονιτορς εχω τα Genelec 8030, καρτα ηχου την RME Fireface-400 και ενα Mackie 1402-VLZ PRO mixer. Sequencers χρησιμοποιω το cubase 4 και το Ableton Live. Αυτα τα λιγα.. :) παντως αν θελησετε ποτε να δωσετε τιποτα oldies αναλογικα (prophet 600, jupiter 8, moogs, κτλ κτλ) μη διστασετε να μου στειλετε pm. ειμαι ανοιχτος σε ολες τις προτασεις!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos_lee Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 το jupiter 8 δεν ειναι oldie αμα θες jupiter 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosmasepsilon Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 ???? χεχε, στρατηγε θα σε μαλωσω!! μπερδευτηκες με το prophet :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση