UnderGround Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 P.S.Μαζευω απο τωρα για το Κ3000!!! Και εγω επισης,αλλα πριν μαλλον θα παρω το pc3 εαν βγει σε rack. :) Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Όλα αυτά δικά σου είναι;;;; Τι τα κάνετε τόσα σαμπλερ ρε σεις; Με τόσα λ7 πως και δεν έχετε κανά καλύτερο Monitor με τόσα λεφτά που σκάσατε; :lol: :lol: :lol: Στο μυαλό μου είσαι!!!! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPEEDHEEL Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Αντε να γραψω κ εγω τα δικα μου... Korg Karma Nord Lead 2X Nord Electro 73 Kurzweil PC1X Alesis Andromeda Λεω να δωσω το 2Χ και να το παρω σε Rack.Μια σκληρη θηκη που να παιρνει κ Rack modules(για το Αndromeda) και να μπουν στον εξοπλισμο ενα motif rack,ena fandom rack και 1 Pro -12 της Creamware Eπομενη αγορα το PC3 της Κurzweil (αφου δωσω το PC1X)γιατι για κ3000 ουτε λογος γινεται απο την Kurzweil.Kαλα επομενα Χριστουγενα το κοβω Να ειστε ολοι καλα http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=searc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Eπομενη αγορα το PC3 της Κurzweil (αφου δωσω το PC1X)γιατι για κ3000 ουτε λογος γινεται απο την Kurzweil.Kαλα επομενα Χριστουγενα το κοβωΝα ειστε ολοι καλα Βασικα σε 2 με 3 χρονια θα το εχουμε,αλλα δεν μας πειραζει,αρκει να το φτιαξουνε οπως πρεπει σε ενα Kurzweil....και το pc3 σπερνει απο οτι διαβαζω στα specs αλλα και η σειρα κ2600 κραταει πολυ καλα ακομη σε σχεση με το ανταγωνισμο..... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPEEDHEEL Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Συμφωνω οσων αφορα το το Κ3000 Για το PC3 εχω να πω οτι ειναι τελικα η πιο τιμια λυση για all in one stage piano.. Καλυτερη κ απο το Nord Stage 88 (το οποιο περασε απο τα χερια μου αλλα εχει υποκειμενικα κλασικα πιανα κ ως mother keyboard ειναι τουλαχιστον για τον π....) βεβαια αν κρινω απο την ΚΒ3 μηχανη των προηγουμενων μοντελων θα ειναι μια τιμια λυση η οποια ειναι καλυτερη απo τη VK της Roland κ κλονους οπως Oberheim και Creamware,αλλα πολυ υποδιαστερη της Clavia k της Hammond-Suzuki ισως κ της Korg(CX-3) αν υποθεσουμε οτι to CX-3 ειναι Β3 κ oxi A-100 http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=searc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 (το οποιο περασε απο τα χερια μου αλλα εχει υποκειμενικα κλασικα πιανα κ ως mother keyboard ειναι τουλαχιστον για τον π....) Και μενα περασε απο τα χερια μου και συμφωνω(και ως ποιοτητα κατασκευης ειναι για τα ...σκυλια).Η ΚΒ3 στο pc3 θα ειναι βελτιωμενη(και σε ηχο,και σε rotary εφφε και μαλλον dual manual organ,θα εχει και farfises και vox, οποτε....),αν και η kb3 η τωρινη εμενα μ'αρεσει πολυ... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Aντε να πω κι εγω μετα απο τα κατεβατα που διαβασα (sonicspot) Nord Modular G2X :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Όλα αυτά δικά σου είναι;;;; Τι τα κάνετε τόσα σαμπλερ ρε σεις; Με τόσα λ7 πως και δεν έχετε κανά καλύτερο Monitor με τόσα λεφτά που σκάσατε; :lol: :lol: :lol: Στο μυαλό μου είσαι!!!! ¶σχετο αλλά αυτό μου ήρθε αφού μέτρησα 27 synth (μαζί με τα rack)!!!, 11 samplers!!!!!!!! και από την άλλη 1 drum machine (κορυφή βέβαια :wink: ) και αυτά τα μονιτορ... Πάντως πραγματικά sonicspot να τα έχετε να τα χαίρεστε :D Και αν κατάλαβα είσαι ο open ocean; Αν ναι τότε μπράβο για την καλή δουλειά που κάνεις και που το κυνηγάς βρε μπαγάσα όσο μπορείς! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pasxaliste Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Μπήκαν καινουρια όργανα στην συλλογή μου. Λοιπόν..... 1,Korg Triton Studio 76keys 2.Roland Rd-700sx 3.Roland Fantom 4.Roland Rd-170 5.Korg Triton 6.Korg Tr 76keys 7.Korg Σ 8.Ensoniq Ts-10 9.Roland U-20 Δεν θέλω να αναφέρω Softwares κ pc. Δεν θα ήθελα να σας κουράσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 thanks guys and i am open ocean... ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση