prophecyman Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2007 Να πω και γω με την σειρα μου τι εχω.... 1. Technics SX-KN6500(Με εχει ανταμοιψει με την ποιοτητα του!!!) 2. Korg N5EX(Σκυλαρος....Εδω και χρονια με εχει βγαλει ασπροπροσωπο...τωρα δεν το πολυ περνω στα live(μονο οταν θελω να κανω λιγο εφε και να δειξω οτι παιζω με τρια... :D :D :D ) γιατι παιζω με το Prophecy) 3. Korg Prophecy(Απλα ξεσκιζει....... 4. Gem CD1(Τα λεφτα του τα εχει βγαλει στο στο τριπλασιο....τωρα ξεκουραζεται στην αποθηκη....) 5. Αρκετα software synths και sequencers στο στουντιακι.... 6. Για live ηχητικο εξοπλισμο δεν νομιζω να ενδιαφερεστε να μαθετε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tanas6 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 :D :) Kurzweil K2000-64MB Ram+2 Expantion Card on board+HD 2GB on board+P-Ram CD-rom Plextor AKAI Library CD external HD 9,1GB E-MU ESI-4000 128MB Ram+internal Zip 100MB+Turbo kit digital I/O Αυτα τα δυο( Kurzweil+ E-MU) τα δουλευω σε SCSI KORG PIANO CONCERT C-25(παλιο) Yamaha SY77 fantastic instrument!!! (FM) Αυτα τα λοιγα απο εμενα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ChRiS82 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 UPDATE: Το κλαβιέ που με εντυπωσίασε κιόλλας M-Audio Axiom 49. Βέβαια και λόγω δεύτερης ψώρας απο μικρός έχω και 2 PC. ενα P4 3.2GHz/1GB RAM/3x 120MB HDD/etc.. και ένα P4 2.4GHz/512MB RAM/1x80MB HDD/etc.. Προγράμματα: (Δεν μπορώ να τα μετρήσω,απλά μέχρι τώρα δεν ασχολήθηκα καθόλου με Μουσικά προγράμματα,νομίζω έχω τα πάντα (σχεδόν) λόγο ατελείωτης κάβας. http://chris82.co.nr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 icon_biggrin.gif icon_smile.gif Kurzweil K2000-64MB Ram+2 Expantion Card on board+HD 2GB on board+P-RamCD-rom Plextor AKAI Library CD external HD 9,1GB Γεια σου ρε kurzweilακια... :D Αντε να μαζευομαστε γιατι ειμαστε λιγοι..... 8) Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tanas6 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 :D Γεια σου και σε σενα φιλε UnderGround και σε ολους τους kurzweil-ακηδες! Πιστευω πως δεν ειμαστε λιγοι,αλλα ακομη και να ειμαστε λιγοι ....ειμαστε καλοι!!! :lol: Μια που το εφερε η κουβεντα,οντος το Kurzweil δεν παιζετε!!! Σχεδιασμος του 1989 (Κ2000) και ολοι οι αλλοι "ανακαλυψανε" αυτα που εχει μετα απο κατι χρονακια!!! P.S.Μαζευω απο τωρα για το Κ3000!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδή, αν είσαστε λίγοι οι κουρτζβαιλάκηδες πόσοι είμαστε οι Νord Lead-άκηδες??? Ανεπαίσθητοι? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 να κάνω και εγώ ένα update:Korg pa50!Το νέο μου απόκτημα~! :) :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 studio latest update... STUDIO SETUP MIXERS SOUNDTRACKS 16-8-16 ANALOGUE MIXER PROMIX 01 DIGITAL MIXER SYNTHS YAMAHA CS6X SYNTH NOVATION K-STATION ROLAND SH-101 SYNTH ROLAND JUNO 6 SYNTH SEQUENTIAL CIRCUITS SIXTRAK CASIO MT-68 CASIO HT- 700 CASIO MT-110 CASIO CT-102 CASIO CZ-101 CASIO VL-1 ROLAND JX-305 JVC KB-500 RACK SYNTHS RED SOUND ELEVATA KAWAI K1 ROLAND JV-880 ROLAND D-110 ROLAND U-110 YAMAHA FB-01 KORG 05R/W AKAI SG01V KAWAI K4R KAWAI K5R KAWAI K3R ROLAND JP8080 QUASIMIDI TECHNOX QUASIMIDI QUASAR + TRE BOARD SAMPLERS AKAI S01 SAMPLER EMU 6400 ULTRA SAMPLER FULL OPTION AKAI S1000 SAMPLER ENSONIQ ASR 10R SAMPLER EMU EMAX 2 SAMPLER ROLAND DJ-70 MK I AKAI Z4 SAMPLER AKAI S2000 SAMPLER AKAI S32000 XL SAMPLER CASIO FZ-10M YAMAHA A3000 V2 OTHER TR 606 DRUM MACHINE OUTBOARD ALESIS MIDIVERB 4 FX ALESIS QUADRAVERB PLUS FX BEHRINGER MDX2200 COMPRESSOR YAMAHA SPX 900 FX RECORDER PHILLIPS CDR 951 HARDWARE RECORDER MONITORS BEHRINGER TRUTH OMPUTERS PC P4 WITH 1 GB RAM AND 200 GB HD AND EMU 0404 SOUND CARD - RUNNING MAINLY CUBASE SX 3 T-RACKS ACID - REASON - WAVELAB - SOUNDFORGE AND VARIOUS VST FX AND INSTRUMENTS - ATARI 520 STFM/MONO MONITOR WITH CUBASE 2 AMIGA 500/COLOUR MONITOR - VARIOUS EDITORS AND BARS AND PIPES PRO HP LAPTOP RUNNING VARIOUS SOFTWARE TOSHIBA LAPTOP RUNING OLDER SOFTWARE IOMEGA ZIP DRIVE x 3 25 SAMPLE CDS SCSI CD DRIVES x 3 ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Όλα αυτά δικά σου είναι;;;; Τι τα κάνετε τόσα σαμπλερ ρε σεις; Με τόσα λ7 πως και δεν έχετε κανά καλύτερο Monitor με τόσα λεφτά που σκάσατε; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tuxdrum Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Όλα αυτά δικά σου είναι;;;; Τι τα κάνετε τόσα σαμπλερ ρε σεις; Με τόσα λ7 πως και δεν έχετε κανά καλύτερο Monitor με τόσα λεφτά που σκάσατε; Και μετά σου λέει οι κιθαρίστες είναι gear-freaks :) :) Τσάμπα καίει η....κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση