jmone Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Προσωπικα δεν θα αγοραζα ποτε οποιοδηποτε κιθαρα γραφει πανω dean...Πραγματικα οτι πιο απαισιο και κιτσατο εχω δει σε οργανο, και μακραν το χειροτερο headstock... Μα ειναι κιθαρα τωρα αυτη? I LOVE THIS GUITAR ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Ποτέ των ποτών: Steinberger... Parker... Gretsch Bo Diddley... oποιαδήποτε κιθάρα βουτηγμένη στο κατράμι (ειδικά Les Paul Studio ή strat)... και οποιαδήποτε κιθάρα βουτηγμένη στον ασβέστη (και πάλι ειδικά Les Paul Studio ή strat) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Ποτέ των ποτών: ...οποιαδήποτε κιθάρα βουτηγμένη στον ασβέστη (και πάλι ειδικά Les Paul Studio ή strat) Φαντάζομαι μια άσπρη strat με maple ταστιέρα σε κάνει να έχεις εφιάλτες ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Φαντάζομαι μια άσπρη strat με maple ταστιέρα σε κάνει να έχεις εφιάλτες ;D Φροϋδικούς! ;D Αν και περισσότερο αυτή με το rosewood... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 μια Les Paul του 59. Με αυτα τα χρήματα θα προτιμουσα να μη ξαναδουλεψω ποτε ... https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elio55 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 -Stratocaster δεν θα αγοραζα με τιποτα γιατι δεν μου αρεσει ο ηχος τους, θα ελεγα ακριβεστερα με εκνευριζει....ειδικα με bridge μαγνητη!!!!! ::) - Jazzmaster λογω σχηματος. - Και οτιδηποτε απο Ibanez, dean, BC rich Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 -Stratocaster δεν θα αγοραζα με τιποτα γιατι δεν μου αρεσει ο ηχος τους, θα ελεγα ακριβεστερα με εκνευριζει....ειδικα με bridge μαγνητη!!!!! ::) - Jazzmaster λογω σχηματος. - Και οτιδηποτε απο Ibanez, dean, BC rich Βάζεις τις ibanez στο ίδιο τσουβάλι με dean και bc rich?? ααααααααααααααααααα!!!!! θα τρελαθώ!!! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Αυτή την κάτασπρη lp πάντως τη χτύπαγα ΠΟΛΥ άνετα ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 εγω ΑΣΠΡΗ les paul με τιποτα!!! ;D ;D ;D ;) MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 -Stratocaster δεν θα αγοραζα με τιποτα γιατι δεν μου αρεσει ο ηχος τους, θα ελεγα ακριβεστερα με εκνευριζει....ειδικα με bridge μαγνητη!!!!! ::) - Jazzmaster λογω σχηματος. - Και οτιδηποτε απο Ibanez, dean, BC rich Βάζεις τις ibanez στο ίδιο τσουβάλι με dean και bc rich?? ααααααααααααααααααα!!!!! θα τρελαθώ!!! ;D ;D ;D Επίσης, Ibanez δε σημαίνει απαραίτητα και RG. ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση