elavd Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Ή αλλιώς...αρ(*@δια ήχο ... ;D Και αυτή σκέφτομαι να την πάρω δώρο στον elavd... Θα έχει "ballsy sound", που λένε και οι Αμερικάνοι... :P Ή αλλιώς...αρ(*@δια ήχο ... ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Ή αλλιώς...αρ(*@δια ήχο ... ;D Αυτή θα έχει σκ@τ@ ήχο... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Αν δε κατάλαβες, το σχόλιό μου αφορούσε μόνο τη φράση σου σχετικά με το ότι σιχαίνεσαι το πλαστικό. Μου έκανε εντύπωση λοιπόν το ότι αφενός το σιχαίνεσαι, αφετέρου (σε μια κιθάρα με ομολογουμένως λίγο πλαστικό) σχεδόν το διπλασίασες. παραλειψη δικια μου.. το περλε πλαστικο δεν με ενωχλει τοσο (αλλα ενωχλει παλι)..γιατι δεν χτυπαει σσχημα στο ματι μου..ΑΛΛΑ ειμαι στο ψαξιμο για περλε Pickguard που ειναι φτιαγμενο απο ελαφρυ κραμα μεταλου, και μαλλον παω για custom κατασκευη.. MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wacko Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Θα συμφωνησω με αρκετους προλαλησαντες και θα πω και εγω b.c.rich ειδικα αυτες με τα κερατα τα βερνικωμενα και με ονοματα οπως τρισατανικ,διαβολειτορ και αλλα τετοια χαριτωμενα που για να παιξεις με αυτες και να εχεις και καλο ηχο πρεπει να πουλησεις την ψυχη σου στο σατανα η εστω να την ειχε αγγιξει ο Κατσουλας πριν τον μπαγλαρωσουν. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Προσωπικα δεν θα αγοραζα ποτε οποιοδηποτε κιθαρα γραφει πανω dean...Πραγματικα οτι πιο απαισιο και κιτσατο εχω δει σε οργανο, και μακραν το χειροτερο headstock... Μα ειναι κιθαρα τωρα αυτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Μα ειναι κιθαρα τωρα αυτη? Σωστά δεν είναι κιθάρα. Δεν έχει original Floyd Rose :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Όντως δεν είναι κιθάρα. Έχει κάτι σαν φλουντ ροουζζζ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Αν δεν τραυματιστεις απο την κιθαρα, κινδυνευεις να σου σκασει το μουφα floyd rose στην μουρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warlock9_0 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 και μακραν το χειροτερο headstock... auto 3anapes to 8a mporouse na einai poli pio omorfi mou xalasane ta greek fonts, sorry gia ta greeklish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 http://www.deanguitars.com/content/imagelib2/electhumbs/caddy.jpg Dean που λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση