kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Οτιδήποτε λέει πάνω fender και κοστίζει πάνω από 400-500 ευρώ. Έτσι και αλλιώς δεν αξίζουν παραπάνω λεφτά. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Δεν θα έπαιρνα ποτέ κατάμαυρη IBANEZ ή JACKSON. :-X ???... Σιχαίνομαι τόσο πολύ τις ολόμαυρες IBANEZ & JACKSON που δεν συγκαταλέγω στους κιθαρίστες αυτούς που τις έχουν αλλά στους καγκουρο-αμπαλο-ψευτομεταλλάδες. (τα ίδια ισχύουν για όλες τις μάρκες εκτός FENDER & GIBSON) >:( :-X.. METAL IS NOT BLACK!!! METAL IS THE LAW!!! ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 αυτο θα το περνατε? ??? ??? ??? http://www.washburn.com/products/basses/spacebass.aspx YEEEESSS!!... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Περνάααει ο στρατόος, της Ελλάααδος φρουρόοος... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 μικρος ελεγα δεν θα επαιρνα ποτε στρατ και να που βρεθηκα να παιζω 90% με στρατ. τωρα δεν με φτιαχνουν καθολου οι heavy κιθαρες τυπου bc rich κτλ. :P ποτε μη λες ποτε www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Με τιποτα???? Τα δυο λαθη "στραβοχυμενους λουκουμαδες" της fender, jaguar k jazzmaster , καθως και οτιδηποτε με flame η quilted top.....οι λεγομενες κιθαρες-κομοδινα Λουι κενζ Αυτό έλεγα κι εγώ μέχρι πολύ πρόσφατα, αλλά τελευταία κάτι άλλαξε μέσα μου και τις βλέπω με ... άλλο μάτι ;) +1 για την JagStag... Μάλλον κομμάτια θα ήταν ο Kurt όταν τη σχεδίαζε... Πάντως εγώ, εκτός από αυτές τις μυτερές που προανέφερε ο evris, δεν θα αγόραζα επίσης: 1) Stratocaster με αριθμό διπλών μαγνητών >0 2) Fender-οειδή κιθάρα που να έχει έστω και λίγο παραποιημένο σχήμα και ΕΙΔΙΚΑ headstock (βλ. Suhr, Tyler, T. Anderson κλπ). Προτιμώ Parker Fly παρά κάτι άλλο που θυμίζει Fender. Τουλάχιστον η Parker έχει προσωπικότητα βρε αδερφέ! μια απ΄τα ίδια!! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 με τιποτα strat... και οχι αλλα precision ημαρτον!!! κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 μάλλον δεν μπορώ να σκεφτώ ένα μπάσο που δε θα έπαιρνα με τίποτα... κάποια που δε μου αρέσουν και δύσκολα θα αγόραζα ναι: οποιοδήποτε Bongo οποιοδήποτε ν-χορδο (για ν>6) οποιοδήποτε 8χορδο (αυτά με τις διπλές χορδές)....αν ήθελα να παίξω μπουζούκι θα έπαιρνα μπουζούκι... αυτά...αλλά....ποτέ μη λες ποτέ Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Τα bongo δεν είναι μπάσα, μπάζα είναι. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Kwsta79 μου αρέσει η υπογραφή σου ;D ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση