HellFire Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 ?? Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Tωρα την βλεπω... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 AYTHN>>> ;D ;D ;D ;D Το είδαμε και αυτό ;D ;D ;D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Altone Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 χεχε....τρελο thread!!! Λοιπον εμενα μου αρεσουν παρα πολλες κιθαρες που πολλοι θεωρουν ασχημες πχ danelectro, ενω θεωρω τις jazzmaster/jaguar απο τις πιο ωραιες κιθαρες της fender (που ειναι οι πιο ωραιες κιθαρες του κοσμου!!!) Η κιθαρα που δεν θα αγοραζα αλλα και αν μου την χαριζαν θα την πουλαγα την επομενη μερα (αφου πρωτα θα ειχα φωναξει τους φιλους μου να γελασουμε με το ποσο ανουσια μπουρδα ειναι, ειναι η εξης.............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 ενω θεωρω τις jazzmaster/jaguar απο τις πιο ωραιες κιθαρες της fender δεν χρειαζεται να...θεωρεις... ΕΙΝΑΙ οι ωραιοτερες κιθαρες του κοσμου.... ;) (ειδικα αν εχουν binding & block inlays ειναι απλα....out of this world..) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Επειδή το link στο post μου στο παρόν thread έχει πεθάνει, και επειδή περιέργως δεν έχω αλλάξει γνώμη ;D, φρεσκάρω με μία απ' τις πολλές που δε θα αγόραζα: Βγαίνουν και για Ναυτικό/Αεροπορία; Ασ πει καπιοσ που 3ερει γτ εχω κατι φιλουσ βιζματα λολ. ΛΓΟΣ (ΝΖ) ΕΑΡΕΝΔΙΛ. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike Tsagarakis Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 SAMICK...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΝΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ... ΠΑΡΑ ΚΙΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΑ!!! EBMM John Petrucci 7 Jackson DK2 Yamaha Pacifica ENGL Powerball-Invad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 ενω θεωρω τις jazzmaster/jaguar απο τις πιο ωραιες κιθαρες της fender δεν χρειαζεται να...θεωρεις... ΕΙΝΑΙ οι ωραιοτερες κιθαρες του κοσμου.... ;) (ειδικα αν εχουν binding & block inlays ειναι απλα....out of this world..) jizz in my pants... O αγαπημένος μου συνδυασμός χρωμάτων της fender. Πήγα να πλησιάσω με την παρακάτω αλλά... no cigar οπτικά. Ηχητικά ευτυχώς μια χαρά. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Εγώ δεν θα έπαιρνα ποτέ αυτόν το συνδυασμό που...σκοτώνει. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Εγώ δεν θα έπαιρνα ποτέ αυτόν το συνδυασμό που...σκοτώνει. ;D Μνήσθητί μου, Κύριε.. ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση