fuzzywoo Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 αυτο ειναι... Να αυτο ας πουμε δεν θα το αγοραζα ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 οποιαδήποτε LP ;D a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wolvie Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Ουδεπόποτε οποιαδήποτε Telecaster Random Star της ESP Epiphone ZV Dean Splittail BC Rich Bich,Virgo,Zombie,Beast,King Beast Dean VMNT Ibanez VAI εκτος apo UV777p Steinberger και άάάάάάλλες πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DELAGOHN Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Αυτή. Αν και θάθελα να την ακούσω! ποια ειναι αυτη η κιθαρα και ποσο κανει εχω σωμα ,μπρατσο ,τρεμολο και κλειδια απιστευτο ;D ;D ;D και απορουσα γιατι εχει τοσο τεραστιο σκαψιμο :o :o ;D ;D κυριολεκτικα το σκαψιμο ειναι οσο ολο το pickguard ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JollyJokker Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Κάποιος πείναγε υπερβολικά νομίζω... H Rich Bich είναι τρελή κιθάρα αλλά και κούκλα! έτσι...να αρέσει σε λίγους και καλούς! ;) ;) ;) ;) Για όσους δεν ξέρουν, οι Rich Bich έχουν "εξυπηρετήσει" από SLash και Aerosmith μέχρι και τους Candlemass. 8) Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Αυτο....η μαλλον αυτες :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aback Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 εγώ θα το πω αλλιώς. αγοράζω μόνο fender tele, jazz απολύτως τοις μετρητοις, όσο πιο πολλά, τόσο πιο καλά. αυτά τα όργανα αξίζουν πραγματικά τα λεφτά τους κι αν τα ψωνίζεις κι από μαγαζιά φίλων στην ελλάδα που πρέπει να ζήσουν κι αυτοί έξω από τη λογική του μπαρμπά θωμά γουστάρω δυο φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
phanzz Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Οτιδήποτε φτιαγμένο αποκλειστικά για άνεση ή αποκλειστικά για εμφάνιση! Οποιαδήποτε signature made in usa, custom shop, vintage original spec, relic, αναπαραγωγή οργάνου κάποιου(συνήθως πεθαμένου και συνήθως ακριβοθώρητη) με τις γρατσουνιές εκεί ακριβώς που τις είχε κάνει(στο μπαρ του fat tuesday στο Nashville οταν η σερβιτορα σκονταψε κι εριξε το jim beam με σοδα μαζι με το ποτηρι που παρηγγειλε ο Steavie Ray Βόγκαν-που λεγαμε καποτε-πανω στην κιθαρα του, πριν αυτη ονομαστει Number One)!Ή αυτη που έθαψε ο Ρορυ στον κηπο του σπιτιου του, μπας και φυτρωσει κανα Στρατοκαστεροδεντρο! Oτιδήποτε έχει πάνω του Floyd Rose και κλειδιά locking.Κανεις σηκωμα σε μια χορδη και σου πεφτει η αλλη! Κιθαρες με μανικι 'κουπι' επειδη ειμαι αντρας Κιθαρες με μανικι 'κουνουπι' επειδη με κανει πιο γρηγορο Θα συμφωνησω με τα flame, AAAAAAAAquilted, birdseye, spalted, zebrawood, snakewood καθως επισης και τα hot rod, flame γραφικα. Κιθαρα των 300 ευρω με super χειροποιητους custom wound τυλιγμενους στο χερι απο ειδικους αργοσχολους (οπως η κλωστη στην ανεμη της γιαγιας) μαγνητες των 500 ευρώ. Partscaster φτιαγμενη απο αλλον! Μαυρη ακουστικη Κλασσικη με cutaway Kιθαρα με πενοθηκη κολλημενη πισω απ το headstock! Νταλαροκιθαρο(βλ. Ovation) Gibson(αφου σπαει συνεχεια το headstock γιατι δεν κανουν κατι εκει στου Καλαμάζου?) Κιθαρες με Buzz Feiten.Ποσο μου τη σπαει οταν η συγχορδια που παιζω στο 10ο ταστο ειναι 'απολυτα' κουρδισμενη!Ασε που δεν μπορεις να κουρδισεις με το αυτι!!! Ε και τι μενει; Τιποτα Σαμπως ειμαι και κιθαριστας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickkk Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Γατάκια και γενικότερα ζώα..::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση