cyclon Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 (φαίνονται και τα παϊδια) Tα πετας στην σχαρα διπλα απο τα προβεια και εισαι κομπλε ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vintager Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Δεν θα αγόραζα ποτέ les paul/sg με μονό μαγνήτη. Lp/sg με γκαζωμένους metal μαγνήτες. Υπάρχουν τόσες κιθάρες για metal. Την ibanez του satriani με το χερούλι! Stratocaster με maple. Stratocaster ροζ ή με αυτό το πράσινο ανοικτό της μέντας/ οδοντόκρεμας. Κατα πάσα πιθανότητα κιθάρα με shred ήχο. V κιθάρα. Gothic lp. Σκαφάτη με μονούς. Stratocaster με διπλούς. Stratocaster με floyd rose. Μπάσο με πάνω από 4 χορδές. Ακουστική με ovation. Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Δεν θα αγόραζα ποτέ les paul/sg με μονό μαγνήτη. Lp/sg με γκαζωμένους metal μαγνήτες. Υπάρχουν τόσες κιθάρες για metal. Την ibanez του satriani με το χερούλι! Stratocaster με maple. Stratocaster ροζ ή με αυτό το πράσινο ανοικτό της μέντας/ οδοντόκρεμας. Κατα πάσα πιθανότητα κιθάρα με shred ήχο. V κιθάρα. Gothic lp. Σκαφάτη με μονούς. Stratocaster με διπλούς. Stratocaster με floyd rose. Μπάσο με πάνω από 4 χορδές. Ακουστική με ovation. Μου φαίνεται...ότι θα μείνεις χωρίς κιθάρα εσύ! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Δεν θα αγόραζα ποτέ les paul/sg με μονό μαγνήτη. Lp/sg με γκαζωμένους metal μαγνήτες. Υπάρχουν τόσες κιθάρες για metal. Την ibanez του satriani με το χερούλι! Stratocaster με maple. Stratocaster ροζ ή με αυτό το πράσινο ανοικτό της μέντας/ οδοντόκρεμας. Κατα πάσα πιθανότητα κιθάρα με shred ήχο. V κιθάρα. Gothic lp. Σκαφάτη με μονούς. Stratocaster με διπλούς. Stratocaster με floyd rose. Μπάσο με πάνω από 4 χορδές. Ακουστική με ovation. Μόλις περιέγραψες πολλές απ'τις κιθάρες που θα'παιρνα! ;D ;D ;D Παρεμπιπτόντως, η Ibanez με το χερούλι ειναι του Vai. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Οτιδηποτε Κορεατικο. Εχω αλλεργια. ;) Εκτος κ εαν οι τιμες τους πεσουν σε "νορμαλ" πλαισια -300ευρω http://cgi.ebay.com/Fender-Special-Edition-Koa-Stratocaster-Korean_W0QQitemZ250442847826QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item3a4f8e9652&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1205%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50 Οτιδηποτε Κινεζικο. Εχω αλλεργια εις το τετραγωνο :) Κ ας πεσουν οι τιμες τους στα -20 ευρω..δεν εχω χωρο για καφασια :) :-* 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Οτιδηποτε Κορεατικο. Εχω αλλεργια. ;) Εκτος κ εαν οι τιμες τους πεσουν σε "νορμαλ" πλαισια -300ευρω Οτιδηποτε Κινεζικο. Εχω αλλεργια εις το τετραγωνο :) Εκτος εαν οι τιμες τους πεσουν σε "νορμαλ" επιπεδα -100 ευρω :-* Γιατί τόσο μίσος, στο Βιετνάμ ήσουν? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Γιατί τόσο μίσος, στο Βιετνάμ ήσουν? ;D Στην Cambodia,διακοπες,εκει οπου ντυνονται με μαυρα. Αρπαξα κ μια γυναικα :) Οποιος θυμηθει το τραγουδι κερδιζει λουκουμι Συριανο. 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Στην Cambodia,διακοπες,εκει οπου ντυνονται με μαυρα. Αρπαξα κ μια γυναικα :) Οποιος θυμηθει το τραγουδι κερδιζει λουκουμι Συριανο. Κάτι σε Dead Kennedys μου κάνει. Παρακαλώ το λουκούμι με UPS για να μην πέσει η άχνη. RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Κάτι σε Dead Kennedys μου κάνει. Παρακαλώ το λουκούμι με UPS για να μην πέσει η άχνη. Εκτός των άλλων δεν πεφτει και η τάση με UPS :p (Dead Kennedys indeed!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 :) (Άμα βαριέσαι να δουλέψεις, κάτι τέτοια κάνεις.... τσ τσ τσ) RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση