xrusopsaro Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 :o ... :-[ ... :-X ... axaaxaxaxaaahahhahahxhaxhaxaxaxhahxaxhahxahxahxaHHAHXAHXAHXAHXAHXAHXHAXAHXAXHAXHHAXHAHXHA ρε τι κάνει η gibson για να πουλήσει.. μα πως είναι έτσι? σαν να ζευγάρωσε epiphone ταυράκι με jackson flying V την στιγμή που ματι επερναν ενας gothas ενας νεκροθάφτης και ο zack wild... αλλά περιορέξεως ;P http://www.myspace.com/blackfrogs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Ακριβώς αυτό έχει γίνει, SG + Flying V = zv Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Αυτή. Αν και θάθελα να την ακούσω! RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 εγώ δε θα αγόραζα μ τίποτα αυτες τις Gus Guitars... :P Είναι και κακασχημες και πανάκριβες. Απορώ πραγματικά ποιος τις πάιρνει. Εμετόστ... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 εγώ δε θα αγόραζα μ τίποτα αυτες τις Gus Guitars... :P Είναι και κακασχημες και πανάκριβες. Απορώ πραγματικά ποιος τις πάιρνει. Εγώ...γραφίτης,piezo, neck throu, midi...τι άλλο να ονειρευτώ...άσε που έχω παίξει με μία και η αίσθηση είναι καταπληκτική. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enema Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 εγώ δε θα αγόραζα μ τίποτα αυτες τις Gus Guitars... :P Είναι και κακασχημες και πανάκριβες. Απορώ πραγματικά ποιος τις πάιρνει. Εμετόστ... O prince εχει μια τετοια signature, μωβ με χρυσο hardware ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 ρε τι κάνει η gibson για να πουλήσει.. μα πως είναι έτσι? σαν να ζευγάρωσε epiphone ταυράκι με jackson flying V την στιγμή που ματι επερναν ενας gothas ενας νεκροθάφτης και ο zack wild... αλλά περιορέξεως ;P Να σημειώσω εδώ ότι η gibson απλώς αντέγραψε την αντίστοιχη της dean, που κυκλοφορεί χρόνια τώρα. Πάντως είναι τραγική κιθάρα!!! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZIKO Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Δεν θα αγοραζα ποτε jaguar ουτε οτιδηποτε δηθεν vintage που κανει μονο για επιπλο ! ;D Ξερω οτι πολλοι τις λατρευετε τις συγκεκριμενες αλλα :-X Tone is in the ear of the beholder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panouhl Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Αυτή. Αν και θάθελα να την ακούσω! πλάκα πλάκα, αυτή΄πρέπει να ξέρεις και λίγο πιάνο για να την παίξεις... :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panouhl Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 http://www.thomann.de/gr/rks_guitars_pink_lipstik_pop.htm Ax αγάπη μου, σε κατάλαβα από τη φωνη... (φαίνονται και τα παϊδια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση