kbasilis Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Αν και έχω πάθος με τις gibson αυτήν δεν θα την έπαιρνα ακόμα και δώρο να μου την έκαναν. Λεπτομέρειες εδώ: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=602700403100578&set=a.443267305710556.92278.443100715727215&type=1&stream_ref=10 +1000 Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Τώρα που το'φερε η κουβέντα, έχω μια: SG Epi με bolt-on λαιμό... Αν κάποιος την θέλει, θα πρέπει να πληρώσει και τα μεταφορικά από Κύπρο... Μπα, δεν ψήνεται κανένας, δηλαδή...; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Τώρα που το'φερε η κουβέντα, έχω μια: SG Epi με bolt-on λαιμό... Αν κάποιος την θέλει, θα πρέπει να πληρώσει και τα μεταφορικά από Κύπρο... Μπα, δεν ψήνεται κανένας, δηλαδή...; ;D Τώρα που είπες sg θυμήθηκα μιά παλιά ιστορία που ένας φίλος μου. Τις γούσταρε πολύ και είχε βρει στα σκουπίδια μία strat αγνώστου μάρκας και είχε πάρει τον τροχό και και της έδωσε σχήμα(όσο ήταν δυνατόν)από ταυράκι ;D ;D ;D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 AK-47 Guitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 AYTHN>>> Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 @Hellfire Αυτή και να στη χαρίσουν δεν την παίρνεις :) Τι ντροπή! Εγώ πάλι, δεν θα αγόραζα ποτέ ούτε τις πέτρινες κιθάρες που φτιάχνει ο τύπος παρακάτω (δες βίντεο), αν και κάποιοι λένε ότι είναι ανεκτές... δεν μπορώ (κι ούτε θέλω) να φανταστώ τι resonance μπορεί να έχει ένα κομμάτι πέτρα. Αν παλιώνει με τον καιρό (λολ) ή αν απκτά αξία με βάση το αν είναι φτιαγμένη και από τι πετρώματα - κανένας ορυκτολόγος εδώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 HellFire από τι ξύλο είναι φτιαγμένο αυτό το masterpiece? Φαίνεται εύκολη κατασκευή ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 HellFire από τι ξύλο είναι φτιαγμένο αυτό το masterpiece? Φαίνεται εύκολη κατασκευή ;D Σκέψου να έχεις αυτην την κιθάρα και να σε ρωτήσει καμία κοπέλα. ‘Έχω μάθει ότι ασχολείσαι με την μουσική, τι όργανο παίζεις?’ ;D ;D ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 AYTHN>>> Αλδεράκι φάινεται ...αλλά είναι δυνατόν να έκανε pickguard με inlaid άσπρες ...ότριχες?? O τύπος είναι ...cult! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 ?? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση