Έκτορας Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Αν και έχω πάθος με τις gibson αυτήν δεν θα την έπαιρνα ακόμα και δώρο να μου την έκαναν. Λεπτομέρειες εδώ: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=602700403100578&set=a.443267305710556.92278.443100715727215&type=1&stream_ref=10 Έχεις δίκιο ρε φιλαράκι. Χάλια είναι σε natural. Ενώ με χρώμα, κοίτα, δείχνει πιο καλά όσο να'ναι: ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Αν και έχω πάθος με τις gibson αυτήν δεν θα την έπαιρνα ακόμα και δώρο να μου την έκαναν. Λεπτομέρειες εδώ: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=602700403100578&set=a.443267305710556.92278.443100715727215&type=1&stream_ref=10 Μήπως ήταν ολόκληρη και την έφαγε το σαράκι; :P Εγώ δε θα δεχόμουν ούτε τζάμπα οποιοδήποτε βιδωτό Les Paulοειδές, dean ή b.c.rich κιθάρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν ειναι strat-superstrat στυλ δεν προκειται να αγοραστει απο μενα,οχι γιατι κατι διαφορετικο ειναι μαπα, αλλα γιατι εμενα δεν θα μου εκανε καμια ορεξη να την παρω στα χερια και να παιξω και στην τελικη αυτο ειναι που μετραει ;). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Εγώ δε θα έπαιρνα με τίποτα SG και τη Fireman του Paul Gilbert.Όλα τα υπόλοιπα είναι δεκτά υπό συνθήκες! ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John K Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 http://www.thomann.de/gr/bcrich_draco.htm Αίσχος η BC Rich μακράν μπαίνει στο πάνθεον του ΚΙΤΣ...!!!!!!! My opinion πάντα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Αυτή την υπερπαραγωγή - κιθάρα - λατέρνα !! :o http://2.bp.blogspot.com/--B_yJ5D2C_8/T7SvgluO5aI/AAAAAAAAFaE/DwwA2pM_1Kc/s1600/rich+bich+1.jpg[/img] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Καλά, πέρα από αυτές τις "περίεργες" μεταλάδικες, δεν θα έπαιρνα ποτέ PRS. Μου φαίνονται πολύ άοσμες, άχρωμες, βαρετές κιθάρες. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ καλό playability (απ'όσο έχω παίξει και φαντάζομαι), προσεγμένες. Σαν μιά σύζυγος όμορφη, καλοντυμένη, με τρόπους (γαλλικά και πιάνο ίσως ;D), αλλά παράλληλα ψυχρή και απρόσωπη, που δεν σε εμπνέει γιά παιχνιδάκια......;) ::) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Θεωρω προφανες οτι δεν θα επελεγα καποια απο αυτες τις extravagant κιθαρες που ηδη ποσταρισαν. Ετσι θα αναφερθω σε mainstream μοντελλα:με τιποτα jaguar,jazzmaster ενω θα επρεπε να με παρακαλεσουν πολυ για να μου χαρισουν Μια sg 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Καλά, πέρα από αυτές τις "περίεργες" μεταλάδικες, δεν θα έπαιρνα ποτέ PRS. Μου φαίνονται πολύ άοσμες, άχρωμες, βαρετές κιθάρες. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ καλό playability (απ'όσο έχω παίξει και φαντάζομαι), προσεγμένες. Σαν μιά σύζυγος όμορφη, καλοντημένη, με τρόπους (γαλλικά και πιάνο ίσως ;D), αλλά παράλληλα ψυχρή και απρόσωπη, που δεν σε εμπνέει γιά παιχνιδάκια......;) ::) 8) Σαν τη Νικόλ Κίντμαν δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Συμπολεμιστή στα γήπεδα 8), μην βλαστημάς.....Η Nikole είναι ιδέα, είναι Θεά, όχι γυναίκα!!! :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση