aris 17561 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2011 είναι η zoltan 2 όχι η κανονική.Αυτή είναι budget μοντέλο δεν ειναι η ιδια που πριν λιγο καιρο ειχε 950 στον τομαν ? η κορεα ? http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2011 http://bcrich.com/models/guitars-and-bass/ASM/ASM-Zoltan-Bathory-Signature/51 Aυτή είναι η ''κανονική'' και ναι εκεί κάπου στα 800-900 βγαίνει.Πολύ καλή ευκαιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2011 Του Μπαρμπα Θωμά για bolt on την κόβω , δες τη μεγέθυνση ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2011 Nαι ναι είναι το ''φτηνό'' μοντέλο αυτό.Δεν την έχει τη Neck-through. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warchief Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2011 να πω κι εγω τι κιθαρα(μπασο)δεν θα επερνα. οχι κατι σε κουφοτο τυπου BB king η tele thinline τελεκαστερ μπασο ποτε(κιθαρα με 1000 αγαπω:D) θα αναφερθω σε μαρκες γιατι οι περισσοτερες εταιριες εχουν τα καλα τους και τα οχι τοσο καλα τους οργανα. επισης θα κομπλαρα λιγο με τα signature(οχι οτι αν δεν ειχα την ευκαιρια δεν θα επερνα του G.willis η του S.bailey) ποτε δεν θα εκανα οργανο σε σχημα παπακι,βατραχακι,καζανακι,τενεκεδακι δορυ του Αχιλλεα κοκ headless οργανο(τα γουσταρω αλλα δεν με βολευουν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Λάζαρος με το σωστό περιεχόμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Φοβερη ανασταση θεματος! προσωπικα δεν θα αγοραζα ποτε μια SG ναι, μπορειτε να αρχισετε να κραζετε! ;D All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 τελεκαστερ μπασο ποτε Ξέρω άργησα και γούστα είναι αυτά αλλά πόσο λάθος μπορεί να κάνει κάποιος; προσωπικα δεν θα αγοραζα ποτε μια SG ΕΓΩ ΝΑΙ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Φοβερη ανασταση θεματος! προσωπικα δεν θα αγοραζα ποτε μια SG ναι, μπορειτε να αρχισετε να κραζετε! ;D Τι να κράξουμε, αφού έχεις απόλυτο δίκιο. Ταυράκι; Μπλιάχ. ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ηχομυθίες Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Αν και έχω πάθος με τις gibson αυτήν δεν θα την έπαιρνα ακόμα και δώρο να μου την έκαναν. Λεπτομέρειες εδώ: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=602700403100578&set=a.443267305710556.92278.443100715727215&type=1&stream_ref=10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση