boukas Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Δε με νοιάζει αυτό. Είναι άσχημη. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Αυτή την κάτασπρη lp πάντως τη χτύπαγα ΠΟΛΥ άνετα ;) ;) Ακόμα και σε σύγκριση με μένα που μου αρέσουν οι parker, άνετα παίρνεις βραβείο για το χειρότερο γούστο. Μετά βάλτην δίπλα στο βουρτσάκι για την τουαλέτα. Ολο και κάπου θα χρειαστεί :P Ρε είστε μουρλοί; Πανέμορφη είναι :) :) Ούτε ποζεριές ούτε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Οι ομοιοτητες ειναι προφανεις: ;D ;D ;D SUNBURST ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ........ ;D ;D ;D ;D ;D ;D Παντως περαν του αισθητικης για την οποια μπορουμε να συζηταμε επι αιωνες, κατα την ταπεινη μου γνωμη οι συγκεκριμενες κιθαρες εχουν μηχανολογικα προβληματα σχεδιασης και ηχο nothing special......Φυσικα καταλαβαινω τον Leo....πως να σχεδιασεις καινουργια μοντελα της προκοπης οταν εχεις σχεδιασει την ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ 4 φορες(strat, tele, PB, JB)????(και χωρις να μετραμε τους ενισχυτες...)..... Aντιθετα οι Parker (που επισης δεν ειναι οτι πιο ορθοδοξο απο πλευρας σχεδιασμου) ειναι απιστευτες κιθαρες και λειτουργικα/παιχτικα...... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Aντιθετα οι Parker (που επισης δεν ειναι οτι πιο ορθοδοξο απο πλευρας σχεδιασμου) ειναι απιστευτες κιθαρες και λειτουργικα/παιχτικα...... σε αυτο θα συμφωνησω in fact αν επρεπε υποχρωτικα να μην παιζω με Φεντερ οι Parker θα ηταν οι κιθαρες μου (αφου βεβαια εστελνα τους humbckers και εβαζα Ρ90) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Eγώ τις συμπαθώ ιδιαίτερα τις Mustang και Jaguar, oύτε καν θα τις παρομοίαζα με στραβοχυμένους λουκουμάδες... άσε που από όλες τις κιθάρες που βγήκαν από τα χέρια του Leo, έχουν κατ'εμέ το πιο τσαμπουκαλίδικο και αλήτικο attitude... μακράν. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 +1. Είναι πανκ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Άλλες λίγες και από μένα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Κουκλα η ασπρη. :o Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Ειναι το sig model του paul Gilbert ;) Πολυ ομορφη Εγω θα την αγοραζα ;D -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Spy η gibson που έβαλες είναι απο τις λίγες gibson που θα αγόραζα.Δε ξέρω γιατι, είναι πανασχημη αλλά με ιντριγκάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση