Wickman Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Ενα φιλαράκι μου θελει να αγορασει λαμπατο 50W για μια Epiphone. Ο ηχος του θελει να ειναι καθαρα rock αρκετα γεματος και να εχει διαυγεια. Απο φραγκα μεχρι 900. Καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koraxprs Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Αυτό που περιγράφεις είναι ο ENGL E330 Screamer 50 Combo. http://www.thomann.de/gr/engl_screamer_50_roehrencombo_e330.htm Ακούστε τον στο Λογοθέτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
quintiplet Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Εμένα δε μ 'άρεσαν καθόλου τα γκάζια του ENGL. Εξήγησέ μας όμως καλύτερα τι θες. Κεφαλή ή combo? Για τι τον θες? Για home recording και άντε και κανα μικρό Live ή για σοβαρές καταστάσεις? Υπάρχει και ένα ολόκληρο θέμα με το αν και τι παρελκόμενα ζητάς (parallel - serial loop, Emulated Di, midi, κτλ). Επίσης υπάρχουν άλλοι εδώ μέσα πιο σχετικοί που θα σου πουν πως στον rock ήχο υπάρχουν διάφορες σχολές και σίγουρα δεν μπορείς να βγάλεις όλους τους rock ήχους με έναν ενισχυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Suede Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 50W λαμπα??? Για να παιξει σε σταδιο τον θελει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 http://www.guitars.gr/HTML/kochpricelist.html#studio Στα λεφτά που λες, μικρός (στο μάτι) άρα και ελαφρύς, το τρελό και απίστευτο βρώμικο, τα ασύληπτα καθαρά και 20 watt που γκρεμίζουν τοίχους...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Βασικά παιδιά ξεκινάμε με μια προϋπόθεση: λαμπάτος στα 50W με καλά βρώμικα, combo. Καινούργιος ή μεταχειρισμένος; Tώρα, το αν αυτή η προϋπόθεση είναι σωστή ή όχι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Πχ γιατί 50W κι όχι λιγότερα; Γιατί όχι έναν καθαρό ενισχυτή + πετάλια για τα βρώμικα; Σε τι μουσικό στυλ του αρέσει να παίζει; Πού θα τον χρησιμοποιήσει; Στο σπίτι, σε πρόβα, σε λάιβ, σε παγκόσμια περιοδεία σαν σαπόρτ στους Μetallica; Mε τι Epiphone; Θα τον αγοράσει από την εγχώρια αγορά ή από internet; Θα τον πείραζε να μην τον έχει ακούσει ο ίδιος από κοντά ή όχι; Tι κολόνια φοράει; Πότε θα γίνω κι εγώ admin; Θα παρατήσει το στυλάκι Belle and Sebastian η μπάντα μου ή θα με στείλουνε στο τρελοκομείο; Γιατί ο kwstas79 με σνομπάρει τώρα τελευταία; Θα μου κάτσει εκείνη η ψηλή ή όχι επιτέλους; Mε ποιο δικαίωμα οργανώνουνε μπυροποσίες εδώ μέσα χωρίς την έγκρισή μου; Είναι, νομίζω, ερωτήματα που χρήζουν άμεσης απάντησης. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Βασικά παιδιά ξεκινάμε με μια προϋπόθεση: λαμπάτος στα 50W με καλά βρώμικα, combo. Καινούργιος ή μεταχειρισμένος; Tώρα, το αν αυτή η προϋπόθεση είναι σωστή ή όχι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Πχ γιατί 50W κι όχι λιγότερα; Γιατί όχι έναν καθαρό ενισχυτή + πετάλια για τα βρώμικα; Σε τι μουσικό στυλ του αρέσει να παίζει; Πού θα τον χρησιμοποιήσει; Στο σπίτι, σε πρόβα, σε λάιβ, σε παγκόσμια περιοδεία σαν σαπόρτ στους Μetallica; Mε τι Epiphone; Θα τον αγοράσει από την εγχώρια αγορά ή από internet; Θα τον πείραζε να μην τον έχει ακούσει ο ίδιος από κοντά ή όχι; Tι κολόνια φοράει; Πότε θα γίνω κι εγώ admin; Θα παρατήσει το στυλάκι Belle and Sebastian η μπάντα μου ή θα με στείλουνε στο τρελοκομείο; Γιατί ο kwstas79 με σνομπάρει τώρα τελευταία; Θα μου κάτσει εκείνη η ψηλή ή όχι επιτέλους; Mε ποιο δικαίωμα οργανώνουνε μπυροποσίες εδώ μέσα χωρίς την έγκρισή μου; Είναι, νομίζω, ερωτήματα που χρήζουν άμεσης απάντησης. Απο δώ το πήγες....απο κει το πήγες...You made your point!!.... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Πάντως, όπως έχω ξαναπεί, η δικιά μου προτίμηση για βρώμικα είναι πάντα ένας "ξεροψημένος" ενισχυτής (που λέει κι ο Freedom) με ελάχιστο "βρώμικο" και ένα ωραίο dirt πετάλι συν ήπιους μαγνήτες από πλευράς κιθάρας. Σπάνια όμως βρίσκεται ενισχυτής που να τα κάνει όλα το ίδιο καλά, και τα καθαρά και τα βρώμικα... Απλά πάντως επισήμανα αυτά που πρέπει να μάθουμε πριν προτείνουμε οτιδήποτε. Το φόρουμ είναι γεμάτο από τέτοιες υποδείξεις αλλά προβλέπω να ξεκινάει μια μεγάλη κολοκυθιά ("Και γιατί να μην πάρει αυτόν; Και ποιον θα'θελες να πάρει; Aυτόν! (1-0) Και γιατί να πάρει αυτόν; Kαι ποιον άλλον; AYTON! (2-0) Kαι γιατί να μην παίζει με λιγότερα βατ; Kαι με πόσα βατ... κλπ κλπ κλπ) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Το σωστό είναι να ενημερωθεί για το τι "παίζει" σε αυτό το price range και μετά να πάει ο ίδιος να τους ΑΚΟΥΣΕΙ... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Suede Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Παρεπιμπτοντως οι Belle & Sebastian μια χαρα συμπαθητικη μπαντα ειναι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση