elavd Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Έχει κανείς υπόψιν του την μάρκα custom made μαγνητών ονόματι "Amalfitano Pickups"; http://www.amalfitanopickups.com/ www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 ναι, καπου εχω ακουσει γι'αυτον. δυστυχως δεν εχω ιδια γνωμη για το προιον. Οπως ολοι οι customαδες, ισχυριζεται οτι οι δικοι του ειναι οι καλυτεροι. aren't they all?..... ;D γιατι οχι, θα μου πεις... Το θεμα ειναι να μπορεις να τους δοκιμαζεις. Αλλιως πας στα τυφλα, οπως στις περισσοτερες περιπτωσεις, αγοραζεις, κι αν σου κατσει εκατσε... :-\ Παντως, μην εμπιστευτεις τιποτα harmony central reviews.... (το ξερεις πιστευω) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 ναι, καπου εχω ακουσει γι'αυτον. δυστυχως δεν εχω ιδια γνωμη για το προιον. Οπως ολοι οι customαδες, ισχυριζεται οτι οι δικοι του ειναι οι καλυτεροι. aren't they all?..... ;D γιατι οχι, θα μου πεις... Το θεμα ειναι να μπορεις να τους δοκιμαζεις. Αλλιως πας στα τυφλα, οπως στις περισσοτερες περιπτωσεις, αγοραζεις, κι αν σου κατσει εκατσε... :-\ Παντως, μην εμπιστευτεις τιποτα harmony central reviews.... (το ξερεις πιστευω) Αγόρασε ο "Αστερίξ" για ένα φίλο του στα Γιάννενα οπότε παίζει και να τους ακούσω... Απλά ήθελα να μάθω γνώμες κι από εσάς, σε περίπτωση που κάποιος τους έχει δοκιμάσει ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση