Προς το περιεχόμενο

Απέλυσαν τον Στελιο Κουλογλου απο την Ερτ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

+1 , μαζι με infowar, αληθεια πως τη βλεπετε την περιπτωση του σκαι;Ανεξαρτητος "προοδευτικος" σταθμος και καλα, αλλα βγαζει το λαδι στους εργαζομενους του.

Παρολ' αυτα πιστεω οτι ειναι απο τους λιγοτερο σαπιους οσον αφορα τις εκπομπες του, βλεπεις και κατι της προκοπης που και που..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 28
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τα εύσημα στον φίλτατο thecrypt13.

Προτού καταδικάσουμε την μία πλευρά και "αγιοποιήσουμε" την άλλη, καλό να ακούμε και τις δύο πλευρές.

Σαφώς και δεν είναι BBC η ΕΤ αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να αποφασίζει ποιά εκπομπή μένει και ποιά φεύγει.  Δεν νομίζω ότι τους έπιασε η κωλοπιλάλα της λογοκρισίας μετά από 4 χρόνια. Οπως ενέκριναν το προϊόν του αρχικά, έτσι θεώρησαν πλέον (με τη στενομυαλιά, έλλειψη γούστου, εμπάθειας, αντιπάθειας, αυστηρά οικονομικά κριτήρια κλπ. κλπ.) ότι το προϊόν "έκλεισε" τον κύκλο του.

Καίτοι ένθερμος θεατής της εκπομπής από αρχής, δεν θα ήθελα να αγνοήσουμε και το γεγονός των επαναλήψεων αλλά και στις συρραφές ξένων ντοκυμαντέρ. Ούτε θα συζητήσω και την ενίοτε εργοδοτική συμπεριφορά του κου Κούλογλου στην γενιά των 700 Ευρώ καθότι μπορεί και να μου μεταφέρθηκε λάθος.

Θα ήθελα να συνεχίσει η εκπομπή του Κούλογλου; Ναι, σαφώς. Κάπου αλλού σίγουρα θα το κάνει καθότι είναι φίρμα (και δικαίως) και θα δώσει και το στίγμα ποιότητας όπου πάει.

Παράπονα από την ΕΤ ; Πολλά. Γνωστά.

Εύσημα στην ΕΤ; Σε ορισμένα ναι.

Αλλά θα μου επιτρέψετε να βγώ στους δρόμους, να γράψω και να φωνάξω για τους εκατοντάδες μεροκαματιάρηδες άνεργους αλλά όχι για τον κο Κούλογλου. Αντιτίθεμαι μεν αλλά δεν διαμαρτύρομαι δε.

Ευχαριστώ για το βήμα.

Ο συνήγορος του διαβόλου.......

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

απο Ελευθεροτυπια:

Οταν ρωτήσαμε τον πρόεδρο της ΕΡΤ Χρ. Παναγόπουλο για το θέμα, μας απάντησε: «Είπα στον κ. Κούλογλου ότι δεν μου αρέσει η εκπομπή, δεν μου χρειάζεται και πιστεύω ότι ο κύκλος της έκλεισε». Διέψευσε όμως τους ισχυρισμούς περί «πολιτικών λόγων» για τους οποίους δεν επέτρεψε το ταξίδι στην Κίνα. «Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα» επέμεινε.

δεν του αρεσει, λεει, η εκπομπη, δεν του χρειαζεται... με τετοια γελοια/παιδικα επιχειρηματα καταλαβαινει και ο πιο αδαης τι πραγματικα συμβαινει.

θυμαμαι ακομα οταν ημουν μικρος και βγηκε το πασοκ το '93 πως στειλανε εν μια νυκτι δημοσιογρφους εκτος δελτιων ειδησεων, κτλ... ε, απλα η ιστορια επαναλαμβανεται, απο την αλλη πλευρα αυτη τη φορα.

οσο για το ποσο "ανεξαρτητος" ειναι ο ΣΚΑΙ... ε δε θα 'περνα και ορκο. κανουν, για τα ελληνικα δεδομενα, καλη δουλεια παντως. το τελευταιο infowar ηταν αρκετα "προκλητικο", με την καλη εννοια.

nothing to fear, nothing to doubt

Εχουν ενδιαφερον καποιες απο τις προηγουμενες τοποθετησεις.

Επειδη τυγχανει να γνωριζω καποια πραγματα εκ των εσω, σημειωστε οτι η ρηξη του Κουλογλου με το κρατικο καναλι σημειωνετε εδω και πολυ καιρο. Τα θεματα των εκπομπων του θεωρηθηκαν πολλακις ως αντι-κυβερνητικα με αποθεωση το εκπληκτικο αφιερωμα που εκανε στον Πουτιν (κυριολεκτικα ξεσκεπασε την προσωπικοτητα Πουτιν) την ιδια στιγμη που ο κος Καραμανλης εκθιαζε την πολιτικη ιστορια του Ρωσσου ηγετη κατα την υπογραφη της συμφωνιας της Ελλαδας για τον αγωγο φυσικου αεριου.

Μην παραμυθιαζεστε οτι εχει εκλειψει στη χωρα μας η λογοκρισια και η φιμωση των υγειων φωνων.

Δεν ειναι απαραιτητο να παρει καποιος δημοσια το μερος του Κουλογλου!

Για την απαξιωτικη ομως σταση του κου Παναγοπουλου οφειλουμε ως Ελληνες πολιτες οχι μονο να διαμαρτυρηθουμε αλλα να αντιδρασουμε δυναμικα με καθε τροπο. Εμεις πληρωνουμε νταβατζιλικι τα κρατικα καναλια και δεν αποτελουν τσιφλικι κανενος Παναγοπουλου.

Και λιγη προσοχη παιδια...δεν ειναι παντα το ζητουμενο να κραταμε ισες αποστασεις!

Το να χρησιμοποιει καποιος τις δηλωσεις του κου Παναγοπουλου χωρις να τις φιλτραρει και να αναζητα πισω απο οτι ακουει τι κρυβεται, δεν κανει τιποτα αλλο απο το (ελπιζω αθελα του) να γινεται φερεφωνο του!

κυριολεκτικα ξεσκεπασε την προσωπικοτητα Πουτιν

καλα τωρα ΑΥΤΟΝ περιμεναμε για να ξεσκεπασει τον Πουτιν.... :o ::)

ειναι σαν να μου λες οτι εκανε εκπομπη και ξεσκεπασε το αληθινο προσωπο του Χιτλερ ή του Σταλιν... :) :)

Παντως για πρωην πρακτορας της KGB μια χαρα τα εχει καταφερει (τουλαχιστον στην οικονομια που καιει και τον μεσο Ρωσο) σε σχεση με τους προηγουμενους ανικανους (τωρα για δημοκρατιες και τετοια χεστηκαν οι Ρωσοι ετσι κι αλλοιως ουτε ξερουν τι ειναι αυτο το πραγμα ουτε θελουν να μαθουν πιστεψε με) :)

παντως η εκπομπη του ηταν αξιοπρεπης,οχι τιποτα το καταπληκτικο αλλα τουλαχιστον βλεποτανε ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

κυριολεκτικα ξεσκεπασε την προσωπικοτητα Πουτιν

καλα τωρα ΑΥΤΟΝ περιμεναμε για να ξεσκεπασει τον Πουτιν.... :o ::)

ειναι σαν να μου λες οτι εκανε εκπομπη και ξεσκεπασε το αληθινο προσωπο του Χιτλερ ή του Σταλιν... :) :)

Παντως για πρωην πρακτορας της KGB μια χαρα τα εχει καταφερει (τουλαχιστον στην οικονομια που καιει και τον μεσο Ρωσο) σε σχεση με τους προηγουμενους ανικανους (τωρα για δημοκρατιες και τετοια χεστηκαν οι Ρωσοι ετσι κι αλλοιως ουτε ξερουν τι ειναι αυτο το πραγμα ουτε θελουν να μαθουν πιστεψε με) :)

παντως η εκπομπη του ηταν αξιοπρεπης,οχι τιποτα το καταπληκτικο αλλα τουλαχιστον βλεποτανε ;)

Θεωρω πως η εκπομπη του δεν ηταν απλα αξιοπρεπης φιλε μου, γιαυτο εξαλλου και ενοχλησε τοσο!

Δεν εχω καμμια αντιρρηση οτι εσυ θα εκανες κατι καλυτερο απο τον Κουλογλου.

Φαινεται οτι εισαι τοσο βαθια ενημερωμενος και γνωστης του θεματος...ωστε το μονο που βρηκες να αναφερεις (πρακτορας KGB) ειναι αυτο που σαφως και δεν αποκαλυψε η συγκεκριμενη εκπομπη...ειναι αξιο προσοχης!

μα δεν ειπα οτι αποκαλυψε το γεγονος αυτο... :o

η εκπομπη του ηταν αξιοπρεπης και πολλες φορες πολυ πετυχημενη ;) τωρα τα περι λογοκρισιας κτλ.τα ξερουμε ετσι κι αλλοιως,τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα..που νομιζεις οτι ζεις στην..Ελβετια?? :)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Εχουν ενδιαφερον καποιες απο τις προηγουμενες τοποθετησεις.

Επειδη τυγχανει να γνωριζω καποια πραγματα εκ των εσω, σημειωστε οτι η ρηξη του Κουλογλου με το κρατικο καναλι σημειωνετε εδω και πολυ καιρο. Τα θεματα των εκπομπων του θεωρηθηκαν πολλακις ως αντι-κυβερνητικα με αποθεωση το εκπληκτικο αφιερωμα που εκανε στον Πουτιν (κυριολεκτικα ξεσκεπασε την προσωπικοτητα Πουτιν) την ιδια στιγμη που ο κος Καραμανλης εκθιαζε την πολιτικη ιστορια του Ρωσσου ηγετη κατα την υπογραφη της συμφωνιας της Ελλαδας για τον αγωγο φυσικου αεριου.

Μην παραμυθιαζεστε οτι εχει εκλειψει στη χωρα μας η λογοκρισια και η φιμωση των υγειων φωνων.

Δεν ειναι απαραιτητο να παρει καποιος δημοσια το μερος του Κουλογλου!

Για την απαξιωτικη ομως σταση του κου Παναγοπουλου οφειλουμε ως Ελληνες πολιτες οχι μονο να διαμαρτυρηθουμε αλλα να αντιδρασουμε δυναμικα με καθε τροπο. Εμεις πληρωνουμε νταβατζιλικι τα κρατικα καναλια και δεν αποτελουν τσιφλικι κανενος Παναγοπουλου.

Και λιγη προσοχη παιδια...δεν ειναι παντα το ζητουμενο να κραταμε ισες αποστασεις!

Το να χρησιμοποιει καποιος τις δηλωσεις του κου Παναγοπουλου χωρις να τις φιλτραρει και να αναζητα πισω απο οτι ακουει τι κρυβεται, δεν κανει τιποτα αλλο απο το (ελπιζω αθελα του) να γινεται φερεφωνο του!

Φίλε seeds καλό θα είναι και εσύ από την πλευρά σου να μην μοιράζεις χαρακτηρισμούς περί φερεφώνων δεξιά και αριστερά... Ειδικά όταν δεν γνωρίζεις... Λίγο άκυρος ο χαρακτηρισμός σου, δεν νομίζεις;

Επίσης να μου επιτρέψεις να σου πω ότι είμαι κι εγώ μέσα στα πράγματα και μάλιστα στο συγκεκριμένο χώρο βρίσκομαι περίπου 14 χρόνια. Ξέρω από πρώτο χέρι πώς λειτουργούν τα πράγματα, τι συμφέροντα παίζονται, με ποιες πλάτες βγαίνει ο καθένας και μιλάει και τι πιέσεις ασκούνται άνωθεν.

Οπως διευκρίνισα και στο πρώτο μου ποστ, δεν παίρνω το μέρος της ΕΡΤ. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για το νταβατζιλίκι των κρατικών καναλιώς και το χαράτσι που πληρώνουμε σε κάθε λογαριασμό της ΔΕΗ.

Εχω συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια στη δουλειά μου να παραθέτω τις απόψεις και των δύο πλευρών με τρόπο αντικειμενικό, χωρίς να προπαγανδίζω ή να προσπαθώ να διαμορφώσω/αναμορφώσω απόψεις.

Επίτρεψέ μου, τέλος, να θεωρώ ότι υπάρχουν "ράμματα" για τις γούνες και των 2 πλευρών (παρεμβάσεις αμερικανικής πρεσβείας, ρελάνς Πούτιν, συμπεριφορά προς δημοσιογράφους της εκποπής, μισθοί δημοσιογράφων και τεχνικών εκπομπής, κόντρες/διαμάχες Γόντικα, τηλέφωνα από πρωθυπουργικά γραφεία, κ.λπ.).

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου