ffmakis Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 sorry οι κιθαρες αλλαξαν ιδιοκτητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Λοιπον ξεχαστηκαμε! Σαν gentleman οικοδεσποτης του ποστ ηρθε η ωρα να ανεβασω μερικα οργανα και εγω! :) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 yeah baby, yeah!.... :o ευγε! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Τhanx alderbody! Οι υπολοιπες φωτο που ειναι? .....αντε παιρνω απουσιες.. ::) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konstantine Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 ας ανεβάσω κ εγω τη μια απ τις κούκλες μου!! www.soundclick.com/konstantine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Άψογη Constantine! Αυτό το χρώμα με είχε ψαρώσει και μένα τρελά, αλλά όταν έπεσα πάνω σε αυτή που τελικά πήρα το ξέχασα....Πάντως εκπληκτικό χρώμα και φυσικά κιθάρα Στην παρακάτω φώτο τα μωρά μου...αριστερά η anderson για την οποία ο λόγος (είναι λίγο φλου, γιατί ήθελα να επικεντρώσω το ενδιαφέρον στην Huber) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konstantine Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Πανεμορφες!! Μια fireburst quilt σε σώμα Hollow PRS από μαονι βλέπω κάπου στο δικό μου μέλλον... αλλες δυο πιο artistic απο την Anderson www.soundclick.com/konstantine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 TIME for My BASSES now! 8) CoRT curbow fretless OlP stingray version MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Προσφατα απεκτησα και το gibsoni που βλεπετε R.I '61 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Απ απ έτσι και η ironbird με το σωστό headstock "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση