morrigoth Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Οι δικες μου, επιτελους οπως τις θελω! BC Rich ASM Speedloader (DiMarzio Evolution) Fernandes Revolver Sustainer (Seymour Duncan JB - Sustainer) Το αγαπημενο μου δημιουργημα...Frankenstrat!!! ;D (Squier Affinity, Mighty Mite neck, Fender Hot Rod pickup) Squier Standard Strat BC Rich Warlock Bronze...η πρωτη μου κιθαρα... (Seymour Duncan Custom Custom - JB neck) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 O Blue ως γνήσιος τζαζίστας παίζει τύμπανα με σκούπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Αμα ρωτησω τι ειναι αυτο θα με σφαξει κανενας???? What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Το λένε Jaw's harp και έχει έναν χαρακτηριστικό ήχο που χρησιμοποιούν πολύ σε cartoons! ανεβάζω ένα δειγματάκι απ το δικό μου να ακούσεις! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexisgt Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 My instruments.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 ....ανεβάζω ένα δειγματάκι απ το δικό μου να ακούσεις! ;) Μου επιτρέπεις να το χρησιμοποιήσω σαν ring tone για ορισμένα άτομα? :) (με λίγο compression, λίγο EQ και λίγο reverb :) ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Το λένε Jaw's harp και έχει έναν χαρακτηριστικό ήχο που χρησιμοποιούν πολύ σε cartoons! ανεβάζω ένα δειγματάκι απ το δικό μου να ακούσεις! ;) Κορυφαιο ;D Απο οσο καταλαβα τραβας το σιδερακι το αφηνεις και ο ηχος "πειραζεται" με το στομα? (αμα γ@μ@ω το thread απλα σβηστε με :)) What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Εδω και κατι μερες εχω αυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 ....ανεβάζω ένα δειγματάκι απ το δικό μου να ακούσεις! ;) Μου επιτρέπεις να το χρησιμοποιήσω σαν ring tone για ορισμένα άτομα? :) (με λίγο compression, λίγο EQ και λίγο reverb :) ) Ελεύθερα! Δεν έχω ακόμα συμβόλαιο! ;D Το λένε Jaw's harp και έχει έναν χαρακτηριστικό ήχο που χρησιμοποιούν πολύ σε cartoons! ανεβάζω ένα δειγματάκι απ το δικό μου να ακούσεις! ;) Κορυφαιο ;D Απο οσο καταλαβα τραβας το σιδερακι το αφηνεις και ο ηχος "πειραζεται" με το στομα? (αμα γ@μ@ω το thread απλα σβηστε με :)) Κάπως έτσι! πρέπει να ακουμπάς και τα δόντια σου στις 2 μπάρες και αλλάζοντας την καμπυλότητα της στοματικής κοιλότητας αλλάζει και ο ήχος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Χαχαχαχα! τώρα το άκουσα!! καλό το έκανες!! Χαχαχα! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση