deadendmind Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Nαι γινεται, το χω δει και εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Transformers sticker?? ::) ::) Δεν είναι αυτοκόλλητο! Τα βράδια μεταμορφώνεται σε fender telecaster 8) LOL!! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Floyd Maniac Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 fender stratocaster vintage 70's , ΠΟΛΥ καλοφτιαγμενο οργανο , το "U" μπρατσο ειναι πολυ βολικο :D :D H μαυρη ειναι EKO , αντιγραφη les paul , του πατερα μου.Την ειχε παρει το 1970 5 χιλλιαδες δραχμες(ουαου) και παιζει ακομα...περιττο να πω οτι ο ηχος της ειναι απο αλλο πλανητη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Σειρα εχουν τα πλεουμενα!! Gibson ES 137 gold hardware Gibson Les Paul Custom 1980 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 διάφορες αλλες http://i289.photobucket.com/albums/ll221/faltsoo/guitars2222064.jpg one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 ...Φίλε fmakis μια προσωπική ερώτηση (χωρίς ίχνος κακίας και εάν θέλεις μου απαντάς). Κιθάρα παίζεις ή απλά είσαι συλλέκτης? Γιατί εγώ τουλάχιστον τέτοια καταπληκτικά όργανα που μας δείχνεις κατά καιρούς δεν θα μπορούσα να τα πουλήσω. Έχω την 1η κλασσική μου που έπαιζα στο ωδείο πρίν 40 χρόνια, η ακουστική μου είναι 25ετίας...αυτά τα όργανα είναι κομμάτι της ζωής μου και δεν μπορώ να τα αποχωριστώ...πως κάποιος θα μπορούσε να πουλήσει αυτή τη μοναδική ΕS 137 που μας δείχνεις... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 ...Φίλε fmakis μια προσωπική ερώτηση (χωρίς ίχνος κακίας και εάν θέλεις μου απαντάς). Κιθάρα παίζεις ή απλά είσαι συλλέκτης? Γιατί εγώ τουλάχιστον τέτοια καταπληκτικά όργανα που μας δείχνεις κατά καιρούς δεν θα μπορούσα να τα πουλήσω. Αν έχεις καμιά πενηνταριά τέτοια όργανα, μπορείς και παραμπορείς... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Fleamail, αξίζεις ban μόνο και μόνο που έχεις αυτοκόλλητο Autobots αντι για Decepticons. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Fleamail, αξίζεις ban μόνο και μόνο που έχεις αυτοκόλλητο Autobots αντι για Decepticons. +1 soundwave rulez. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 ...Φίλε fmakis μια προσωπική ερώτηση (χωρίς ίχνος κακίας και εάν θέλεις μου απαντάς). Κιθάρα παίζεις ή απλά είσαι συλλέκτης? Γιατί εγώ τουλάχιστον τέτοια καταπληκτικά όργανα που μας δείχνεις κατά καιρούς δεν θα μπορούσα να τα πουλήσω. Αν έχεις καμιά πενηνταριά τέτοια όργανα, μπορείς και παραμπορείς... ;D ;D Τι να σου πω φιλε εδω πουλησα Gibson 335 1967 Οταν παρω την κιθαρα που θελω (1960-7) θα την κρατησω μεχρι να.......!! Βασικα παιζω πληκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση