menelaos Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 1. GIBson les paul studio ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ αυτή τη ζώνη πού τη βρήκες;;; κ πού μπορώ να τη βρω κ εγώ;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hamerouxlas Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Επειδη ενηλικιωθηκαμε στα 80's (θελει ξεσκονισμα τωρα που τη βλεπω) κουκλα η ατιμη!!! να φερω και τη δικια μου να κανουνε παρεα? ;) ;D http://www.myspace.com/sectorillusion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
backys Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 ...και brazilian ;) Εννοείς rosewood NECK??.... :) :o αυτό εννοεί ο αλήτης ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ε μα τότε έπρεπε να ποστάρει την φωτογραφία μπρούμητα!!....όχι ανάσκελα!!.... ;D ;D IR neck Brazilian freatboard Backys λεει το ονομα οχι Onasis ;D ;D ;D ;D Και παλι ομως δεν παυει να ειναι Νο 377 απο 500 ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Οι κιθαρες (οπως και οι παντοφλες) πρεπει να γινουν περισοτερες!Εδω λοιπον η ακουστικη οικογενεια: fco.esteves '81 fg-340 yamaha '82 sigma - martin 12str '88 d-40 martin '05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 .. αμαν... ;D ;D 8) YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ αυτή τη ζώνη πού τη βρήκες;;; κ πού μπορώ να τη βρω κ εγώ;;;;; την ειχα παρει απο ενα μαγαζακι στο Λονδινο που εφτιαχνε χειροποιητες κιθαρες 40.000 (σε δραχμες) και μαλιστα μου ειχαν πει πως εχουν κυκλοφορισει ή 40 ή 140 κομματιμα μονο! ;D MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Με 200 ευρω την δινεις ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 ΟΥΤΕ με 2.000 !! ;D Γιατι καποια πραγματα λόγω συναισθηματικου δεσιματος εχουν αξια ανεκτιμητη ;D MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 ..........λογικό. Για πες διεύθυνση κ τι ώρες δουλεύεις... ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Βούλγαρη-Σφαγεία .. 8-8!! MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση