deadendmind Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Eχω γεμισει το πατωμα σαλια. Dkall, σε ζηλευω. Τα λεσπολια σου ειναι το ενα ομορφοτερο απ το αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Αντε... αφού γράφετε όλοι σοβαρά ας συνεισφέρω στην ακολασία. 1. Partscaster Strat με emg. (Η νόμιμη -πλέον- σύζυγος) 2. Partscaster Tele με rosewood μανίκι και έβενο ταστιέρα. (H "επίσημη" ερωμένη) 3. LP VOS 1960 (Κάνω και ψυχικά :P) (και μια οικογενειακή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 3. LP VOS 1960 Μεγειάαααααααα !! Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 3. LP VOS 1960 Φυσικοι, δεν βγαζεις ακρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Xαρη μαρεσει το διαγαλαξιακο αντι-vintage ποντεσιομετρο της τελε! Μεγεια και απο μενα :) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Ευχαριστώωωωω :) Xαρη μαρεσει το διαγαλαξιακο αντι-vintage ποντεσιομετρο της τελε! ..... Μασιφ αλουμίνιο. Το έχω φτιάξει σε ένα τορνο με τα χεράκια μου 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Χαρίλατρε, μεγειές και από μένα... :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Η πιο ωραία telecountry που έχω δεί ποτέ μου Harilatron.Η μοναδική που δεν μοιάζει με κοτέτσι.K χωρίς τα inlays ε?Πολύ ψήθηκα με το τραπεζάκι αυτό.Τέλειο χρώμα κ ποτενσιόμετρο σαν volume απο καλό λαμπάτο ενισχυτή στερεοφωνικού σπιτιού.Τα συνδιαζεις όλα κ φτιάχνεις κ την μπεσαμέλ μ'αυτο το μαραφέτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Ωραία tele! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Χαρη αν την βαρεθεις ομως και θες στειλε μου την τελε πανω να στην κανω ετσι... Δεν την εχω πια αλλα κατι θα κανουμε ;D ;D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση