faltsoo Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 απλα διακοσμηση του τοιχου ειναι... ;D ::) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotonios Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Νομίζω οτι από τις δύο κρυφές αυτή που κρέμεται από ψηλά δεν είναι ούτε κρυφή ούτε κιθάρα ??? Πρέπει να είναι το μπάσο της τρίτης φωτογραφίας από το κολάζ. Πωπω πως φαίνεται οτι είμαι μπασίστας :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Σας ταπωσα ολους! ;DΕχω στην κατοχη μου(λεμε τωρα...) ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ,ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ κιθαρα!!!!!!!!!Η οποια: ΔΕΝ κουρδιζει,ΔΕΝ ξεκουρδιζει,ΔΕΝ θελει νταμερ- μπασιστα-πληκτρα,ειναι παναλαφρη ,παιζει απιστευτο παπαδαριο και το σημαντικοτερο οταν τελειωσεις εχεις ΤΡΕΛΛΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ :D Μετα απο αυτο να κλειδωθει το θεμα δια παντος 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Ποπο κιθαράρα ρε φίλε!!!! τι μαγνήτες φοράει??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Εμ εδω σε θελω !Βρες μου εσυ αλλη στρατ που να μην χρειαζεται μαγνητες ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanezion Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 chord άντε και στην eurovision σου εύχομαι. Γιατί ο Ισπανός ποιο μάγκας είναι; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jethro Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Και τα δικά μου κορίτσια! The light was yellow, sir... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos_chem85 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 να και η δικιά μου μαζί με το καινούργιο της σύντροφο - JCM2000 TSL-100..(τον TSL-602 σύντομα τον αποχωρίζομαι... :'() Gibson Les Paul Standard '60s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Μια αγενής διακοπή εκ μέρους μου. Το φόρουμ δεν είναι chat. Το'παμε 100 φορές. Oταν ανεβάζεις φωτο δεν τις υπολογίζεις να μείνουν κανα δυό μέρες... ffmakis! Εσβησα καμμια δεκαριά ποστ με "άσφαιρες¨φωτό που ήταν "removed or deleted by photobucket". Ελεος ρε φίλε! ΑΥτή τη δουλειά θα κάνω; Θα τρέχω από πίσω να σβήνω τα άκυρα ποστ που δημιουργούνται; Ανεβάζετε φωτό σε λογικές διαστάσεις για να μπορούν όλοι να τις βλέπουν. Επίσης μη τις ανεβάζετε κάπου προσωρινά. Μια χαρά είναι και στο Noiz. Ξεφτιλίζεται το θέμα μετά χωρίς ζουμί. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 .... Oταν ανεβάζεις φωτο δεν τις υπολογίζεις να μείνουν κανα δυό μέρες... Ανεβάζετε φωτό σε λογικές διαστάσεις για να μπορούν όλοι να τις βλέπουν. Επίσης μη τις ανεβάζετε κάπου προσωρινά. .... +137 Πιστεύω ότι η επισύναψη των εικόνων (όταν αυτές αντιπροσωπεύουν το "ζουμι" της συζήτησης) είναι εκ των ουκ άνευ. Αλλά το ίδιο θα ήθελα να προτείνω και για όλα τα αρχεία, π.χ. .mp3 clips. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση