pastelius Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 keep it low, man feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Αυτό θα πει ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΜΟΣ... εγω θα ελεγα, πλουραλιστικα μινιμαλιστικο!!!! :o ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Aφου δηλωσω πως δεν ξερω να παιζω κιθαρα, και πως ειναι ολες αγορασμενες απο τις εργατοωρες των σκλαβων που δουλευουν στις πετρελαιοπηγες του πατερα μου, ιδου η οικογενεια μου ως εχει σημερα. Μιας και ειμαστε...λιγοι ;D, δεν μπορω να ξεχωρισω καποια... Το dobro μου... ποπο ρε φίλε ζημιάααα!! έχεις σχεδόν τις κιθάρες που ονει-ρεύομαι! όλες τέλειες αλλά αυτό το dobro μου έσκισε τα σωθικά!! μπορείς να μου δώσεις info για να ξέρω που να το ψάξω όταν πάω για dobro?? Πανικός σου λέωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Οντως αυτη η κιθαρα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! :o :o A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Ποσα λευτα σκοπευεις να δοσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Aντε, αλλη μια...Ειμασταν σε διασταση, αλλα μαλλον τα ξαναβρηκαμε. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Ποσα λευτα σκοπευεις να δοσεις; Δεν είναι για τώρα αλλά όταν θα μπορώ να πάρω dobro (υπολογίζω σε 3-4 χρονάκια) θέλω να ξέρω που θα τη βρω.. θα έδινα και 2000 αν τα άξιζε και παικτικά! ποιας εταιρίας είναι? Ελλάδα φέρνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Στο internet...θα την βρεις! ;D Στα 2.000 παιρνεις μια φθηνη National, που ειναι η καλυτερη επιλογη νομιζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 θα ηταν πολυ ενδιαφερον ενα clip με τις 6 θεσεις διαδοχικα να ακουσουμε τι κανει το "εργαλειο"... :) οπως επισης και κλιπακια με τη gibson!!!! περασε ασχολιαστο μαλιστα το γεγονος οτι παιζεις και με gibson! εντυπωσεις? https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Μ'αρέσεις ρε Χαρίλατρε γιατί κάνεις τα εύκολα δύσκολα! Γιατί δεν έβαζες ένα απλό blend pot ωρέ; Αθήνα μέσω Τρικαλων πήγες! Όσο για την ΚΙΘΑΡΑ είσαι πολύ κωλόπαιδο τελικά. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση