ffmakis Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Gretsch Black Falcon εισαι ο νικητης !!!! πολυ ομορφη κιθαρα Ειχα μια Gibson 335 1968 και την εδωσα εκει να δεις ηχο !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bill2 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 ας βάλω και τις δικές μου American Deluxe Strat 1998 with Kinman Music Man Luke Ibanez RG 270 With EMG 81/SA/85 and original floyd Carvin DC-135 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 dkall μήπως μπήκες στα κρυφά στον κήπο του Μάκη; Τι ωραία συλλογή που έχεις!!!! Ρε σεις.... μην το κάνετε chat. Πάρτε μια photo μιας strat μου. :) Με προκαλείς πάλι για ξεμπρόστιασμα... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prang Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Αφού με τόσες "κυρίες" περάσαμε στα περί "θρησκείας".. Δεν αντιστάθηκα!!! http://sfyraki.blogspot.com/ - Tom Still Waits Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Με προκαλείς πάλι για ξεμπρόστιασμα... ... ΟΚ. Σε λίγο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 παιδιά ανεβάζετε τις φωτο με επισύναψη για εμάς τους φτωχούς με τα προβληματικά γκομπιούτερ.... όποτε προλάβω θα ανεβάσω και φωτο απ τα δικά μου μπάσα....(γκαμώ το πανελλήνιες γκαμώ ντεν προλαμπαίνει) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 dkall μήπως μπήκες στα κρυφά στον κήπο του Μάκη; Τι ωραία συλλογή που έχεις!!!! Οχι κρυφα Ηλια , απλως μου εδωσε μερικες που ειχε για πεταμα ....... ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagabond Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 και καποιες απο μενα!! ολες εκτος απο την SRV φορανε BARE KNUCKLE PICKUPS! εχω ενα μικρο κολλημα με την εν λογο εταιρια ;D η fender ειναι απο τις πρωτες SRV φτιαχτηκε made at the Corona Plant (Fender), USA in the Year(s): 1989 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagabond Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 και καποιες ακομα 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 vagabond ξεκίνα ένα thread για τους Bare Knuckle pickups!!! Προσωπικά θα με ενδιέφερε πολύ, δεδομένου ότι έχεις εμπειρία από αυτούς ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση