ex-Smurflord Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Λαμπροτζiτζι(κα), αν πράγματι τα πίστευες όλα αυτά, δεν θα είχες ανεβάσει ποτέ(ς) σου κλιπ στο Νοιζ. Τέλος. Λοιπόν, ας αυγανιστώ ακόμα λίγο μαζί σας, δείχνοντάς σας την ούλτρα-κάστομ πραμάτεια μου: :o :o :o :o :o :o Πανέμορφο! Να γίνω λίγο αδιάκριτος? Πως το έβαψες έτσι? Ή ήταν έτσι? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 μηπως ειναι photoshop ρε μπαγασα?... ;D πολυ εξωπραγματικο! :o wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Κιτ από Θόμαν + γυναίκα ζωγράφος = αυτό που βλέπετε. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Niiiiice!!! Πολύ όμορφο! :) Παρεμπιπτόντως, αυτά τα thomann kits λένε τίποτα ή είναι καυσόξυλα? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Μιά χαρά παίζει. Βέβαια το χαρντγουέρ θέλει επειγόντως απντεϊτ, αλλά ο τζιεφες ναναι καλά. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 ευγε! τα συγχαρητηρια μου στην Κα Κωστα79... ;) ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Niiiiice!!! Πολύ όμορφο! :) Παρεμπιπτόντως, αυτά τα thomann kits λένε τίποτα ή είναι καυσόξυλα? ??? Καυσόξυλα είχα φτιάξει και εγώ κάποτε ένα για τη πλάκα... http://img265.imageshack.us/my.php?image=dscn1638qt1.jpg Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Πολύ ωραίο πάντως, πραγματικά μπράβο! (και πάλι ;D ;D ;D ) Edit: Το "καυσόξυλο" δεν το είπα υποτιμητικά, απλά ως έκφραση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Ντάνκε αγαπητέ, θα της τα μεταφέρω. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Σιγα τα αυγα μια πλακα εκανα του εστειλα και PM Σημερα λεω να μην βρισω ;D ;D Πςςςς, μεγαλε μην μου το κανεις αυτο, θα μου κοψει η μαγιονεζα (εκτος του οτι κατουρηθηκα απο το φοβο μου) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση