odis13 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Ρε να λες παλι καλά που είναι μόνο αυτός, αμα αρχίσει και ο faltsoo θα κρασαρουνε το server oι δυό τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Πιό κάστομ δεν γίνεται. εμενα παντως πολυ μ'αρεσει! :) ειναι κι αυτοι οι Lipstick που της δινουν αλλο αερα!... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Εχω αρκετες για ποια λες ??? για πες για ολες... εγω εχω ενα σετ Crossroads στην 335 μου και ενα σετ SR στην rosewood boarded Strat. ...Jim is the man! ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 1. GIBson les paul studio 2. fender squier tele (ax1ss Signature model) ;D 3. epiphone sg prophecy 4. Olp axiss +2 μπασα που θα φωτογραφησω-ποσταρω αργοτερα :) MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Η IBANEZ εχει GoodWood + ποντεσιομετρα και παιζει τελεια εχω και ενα ζευγαρι http://www.wcrguitar.com/herc.html λεω να τους βαλω στην SG χμμμ... οπως σε κοβω, πας για πιο "σκληρους" ηχους! :) καλα εκανες και τονισες τα ποτενσιομετρα. Ειναι κριμα να βαζεις τετοιους καλους μαγνητες και να αφηνεις επανω πιθανα μαπα ηλεκτρικα. ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Ax1ss μου αρεσει η GIBson les paul studio την ανταλλασεις με Custom ?? Gibson les paul custom 1974 !!!!! Θα μου δωσεις και την ζωνη γιατι μου αρεσει πολυ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Χαχαχαχα Μάκη είσαι ΘΕΟΣ τέλος! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Μια συλλεκτική photo από τον κήπο του Μάκη: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Μια που το εβαλες πηγα στην τραπεζα να αλλαξω usd και μου λενε πρεπει να πας στο κεντρικο καταστημα στο Πειραια !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση