menelaos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Ορίστε και από μένα Δε σε ψήνουν καθόλου οι hollow ε;;; ;D ;D ;D ;D ;D Λοιπόν, έχουμε και λέμε....... PRS custom 22 20th anniversary (προσέχουμε το unplugged παίξιμο με δάχτυλα στην αντίστοιχη φωτό) και έρχεται όπου να'ναι και μια hagstrom hl 550, η φωτό φυσικά δεν είναι δικιά μου, τη βάζω ειδικά για το φίλο μου τον Μπλε ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 ffmakis, ασ' τα ψόφια και άρχισε να στέλνεις κανονικές φωτό... ;D ;D ;D τουλαχιστον στειλε πεντε πεντε μη μπλοκαρει και ο σερβερ. ::) ::) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisz Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Ορίστε και από μένα Δε σε ψήνουν καθόλου οι hollow ε;;; ;D ;D ;D ;D ;D Λοιπόν, έχουμε και λέμε....... PRS custom 22 20th anniversary (προσέχουμε το unplugged παίξιμο με δάχτυλα στην αντίστοιχη φωτό) και έρχεται όπου να'ναι και μια hagstrom hl 550, η φωτό φυσικά δεν είναι δικιά μου, τη βάζω ειδικά για το φίλο μου τον Μπλε ;D ;D ;D όταν με το καλό τσιμπήσεις την hl550,ανεβάζεις αμέσως φωτός :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Mesimeriaris Ομορφιά κακιά.Ζήλεψα τώρα.... menelaos Έπρεπε να την τσουμπήσω κ γω αυτήν.Τι την κάνω την άλλη που μου χει 2 μαγνήτια,σιγά κολλημένη στον μπρατσάτο είναι.Θα ετοιμάσεις υλικό εννοείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marilazi Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 fender tele light ash korea , gibson black beauty custom 1985, fender original floyd rose USA ,no name strato reissue 60 (bought from exarhos) ! + ο όμηρος. www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisz Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 να και η δικιά μου hagstrom :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 παρτε μια προχειρη μεχρι να ανεβασω. αυτες ειναι στη γιαγια μου της αρεσει ο vai και τις εχω εκει ;D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Φίλε studio54gr αυτή η fender με τις νεκροκεφαλες τι ειναι? Λέει άγρια :) !!! κυριολεκτικά έπεσα πάνω της στην Ν. Υόρκη και είπα να μην γυρίσω με άδεια χέρια.... είναι μια Deluxe Limited που έφαγε emg και τις νεκροκεφαλές για χατήρι του γιόκα μου...... Γουστάρω τη γιαγιά του Exarxou... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 O Blue ως γνήσιος τζαζίστας παίζει τύμπανα με σκούπες. Ναι αλλά δεν έχει φιούτζι... :P www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 να μια προσφατη οικογενειακη... και μια μ'αυτες που κανουν βζζζ... και μια πιο ...καλιτεχνικη ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση