exarhos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Εδω ποσταρουμε φωτογραφιες οργανων! Οικογενειακο φωτογραφικο album! Πιαστε τις μηχανες και ξεκιναμε. Αντε τι θα δουμε παλι :D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Αν και οι περισσότερες δεν βρίσκονται πλέον στην κατοχή μου, ορίστε: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Ηλία η sunburst strat τί είναι ακριβώς?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Ηλία η sunburst strat τί είναι ακριβώς?... Συγνώμη δεν ξέρεις την ΠΙΟ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΗ strat αυτού του Forum? Για την ιστορία, σου λέω ότι οι πιο αναγνωρίσιμες strat στην ιστορία της rock είναι αυτές των: 1) SRV 2) Gallagher 3) Gilmour 4) elavd Μέχρι κι ο Yameth την έχει παρουσιάσει στο NOIZ live.... 8) Πω πωωωωωωωωω....Με απογοητεύεις.... ::) :-\ Ρώτα κάποιον άλλον να σου πει... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 @ffmakis, εντάξει το έβαλα το σήμα μπορείς να ποστάρεις. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 @ffmakis, εντάξει το έβαλα το σήμα μπορείς να ποστάρεις. :) ENA ΕΝΤΕΡΟ ΑΚΟΜΗ ΓΡΗΓΟΡΑ! www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Μέχρι κι ο Yameth την έχει παρουσιάσει στο NOIZ live.... 8) Πω πωωωωωωωωω....Με απογοητεύεις.... ::) :-\ Απογοήτευσα το forum!!!!....Παρακαλώ να μηδενιστεί ξανά το κάρμα μου!!...I don't deserve it!!!... :( :-\ @ffmakis, εντάξει το έβαλα το σήμα μπορείς να ποστάρεις. :) AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 @longshadow: επειδή είμαι φιλεύσπλαχνος, δες εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=3925.0 Ας ποστάρω και την κυρία που υπήρξε σύντροφός μου για κάποια χρόνια... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 @ffmakis, εντάξει το έβαλα το σήμα μπορείς να ποστάρεις. :) Εσύ να αφήσεις τον Μάκη ήσυχο και να βγάλεις επιτέλους στη φόρα τις...πομπές σου!!! Άντε να μη σε κάνω βούκινο εγώ!!! :-X :P www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Μερικές Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση