Προς το περιεχόμενο

μπασο και μαγνητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω ενα ibanez GWB35 fretless για οσους δεν ξερουν http://www.ibanez.co.jp/world/country/frame_greece.html προσφατα πηγα και του εβαλα ταστα! και ο λογος γιατι ειχα 3 αταστα και κανενα ταστομενο.για καλη μου τυχη διαπιστωσα οτι το συγκεκριμενο μπασο παιζει καλυτερα σαν ταστομενο παρα απο οτι ηταν αταστο,και σκεφτομαι μιπως εδινα και καποια λεφτα ακομα να του εβαζα και εναν καλο μαγνητη,αλλοι μου λενε οτι δεν αξιζει γιατι τα ξυλα κανουν το οργανο και οτι απλα ο καλος μαγνητης βοηθαει στο να βγει ο καλος ηχος απο τα ξυλα και απο την τεχνικη του καθε παιχτη στην επιφανεια και αλλοι μου λενε οτι οκαλος ηχος του οργανου προερχετε μονο απο τους μαγνητες βεβαια απο παλιοτερη εμπειρια μου ειχα παρει τους dimarzio ultra jazz μαγνητες για να τους βαλω σε ενα οργανο το οποιο λεγοτανε segovia και εμοιαζε οπτικα σαν το fender που ειχε o pastorius,η ολη διαδικασια ηταν μια αποτυχια το οργανο ητανε που ητανε χαλια,μετα εγινε χειροτερο,μετα τους πηρα και τους εβαλα σε ενα παλιο washburn(δεν ειμαι σιγουρος αν το εγραψα σωστα) εγινε ακριβως το ιδιο αντι να βελτιωσει το οργανο χειροτερεψε.τι να κανω και αν ξερει καποιος να μου εξηγησει τι σιμασια των μαγνητων και των ξυλων στα οργανα

www.myspace.com/dimitrisdimas

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν ξερει καποιος να μου εξηγησει τι σιμασια των μαγνητων και των ξυλων στα οργανα

ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ;D ;D ;D

Σοβαρα μιλωντας τωρα ενα ηλεκτρικο μουσικο οργανο ειναι απλα ενα ΣΥΝΟΛΟ απο Parts τα οποια ειτε δενουν είτε δεν δενουν μεταξυ τους.

Με αλλα λογια you can't polish a turd. ;)

Αν το μπασο σου ακουγεται απογοητευτικα ακουστικα αλλα και με τους μαγνητες που εχεις πανω το ιδιο απογοητευτικα θα ακουγεται και με καλους μαγνητες,σταματα να ασχολεισαι με τα ...ξυλα & σταματα να ακους τις γνωμες τριτων και ΑΚΟΥ ΕΣΥ το μπασο σου...σου ΛΕΕΙ κατι  ή ΔΕΝ σου  ΛΕΕΙ? Αν σου ΛΕΕΙ τοτε ναι οι καλυτεροι μαγνητες θα το βελτιωσουν ακομα περισσοτερο ;)

Φυσικα ακολουθα παντα τον ΧΡΥΣΟ κανονα: αν το οργανο οπως ειναι στοκ παιζει μια χαρα,ΑΣΤΟ ΗΣΥΧΟ...ειδικα στο μπασο (περισσοτερο και απο την κιθαρα) ο ηχος ειναι στα ΧΕΡΙΑ (και στον ενισχυτη φυσικα)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

στο μπασο (περισσοτερο και απο την κιθαρα) ο ηχος ειναι στα ΧΕΡΙΑ

Τέτοια λες και μ' αναστατώνεις, σαρδανάπαλε.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου