ffmakis Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Να πεταξεις τα πεταλακια και να παρεις μια καλη Gibson Εχεις και τον Fender μια χαρα θα εισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 ' μαζικη αυτοκτονια πεταλιων απο 4ο οροφο στη βορεια ελλαδα καταγραφτηκε προ ολιγου ' ο ειδικος απεσταλμενος Ffmakis ειναι εκει.. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Ρε Κωστα οχι ολα μαζι στο κεφαλι τα εφαγα ρε γ@μ@το ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Μπράβο Κώστα!...nice jam..;).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Άψογο jam Κώστα! :) :) (αν και too modern για το ξεπερασμένο γούστο μου...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 ευχαριστω πολυ longshadow και spy! τωρα που το ξανακουω εχει λαθη αν βρω χρονο θα το διορθωσω να το κανω πιο ενδιαφερον και ακριβες. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 1) Μ Π Ρ Α Β Ο . μα ρεσε πολυ το παιξιμο και οι φρασεις σου! συγχαρητηρια πραγματικα!! 2) πως εβγαλες αυτον τον ωραιο στρογγυλο και γ@μ@το ηχο της lead κιθαρας? εκτος απο το delay τα αλλα δεν τα ξερω... 3) που βρισκετε ρε παιδια αυτα τα ωραια backing tracks να γουσταρω κι εγω λιγουλακι εδω στην εξορια που ειμαι ολο το χρονο? πειτε μου, πληρωνω οσο-οσο. και παλι συγχαρητηρια ;D Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 1) Μ Π Ρ Α Β Ο . μα ρεσε πολυ το παιξιμο και οι φρασεις σου! συγχαρητηρια πραγματικα!! 2) πως εβγαλες αυτον τον ωραιο στρογγυλο και γ@μ@το ηχο της lead κιθαρας? εκτος απο το delay τα αλλα δεν τα ξερω... 3) που βρισκετε ρε παιδια αυτα τα ωραια backing tracks να γουσταρω κι εγω λιγουλακι εδω στην εξορια που ειμαι ολο το χρονο? πειτε μου, πληρωνω οσο-οσο. και παλι συγχαρητηρια ;D -Σπυρο καταρχην ευχαριστω παρα πολυ!! -Ηχογραφησα με ενα παλιομικροφωνο τζαμπε τελειως μπροστα σε μια καμπινα valve junior. το Booster της TC ειναι ενα vintage πεταλι το πιο απαρατητο μου. το distortion ειναι ενα telegun. Αυτα τα συνδεσα σε μια πολυ παλια κεφαλη fender twin reverb 65. -Οσο για backing tracks θα βρω το λινκ και θα στο στειλω, εμενα μου τα εδωσε ο ΤΑΚΗΣ 79. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 που βρισκετε ρε παιδια αυτα τα ωραια backing tracks να γουσταρω κι εγω λιγουλακι εδω στην εξορια που ειμαι ολο το χρονο? πειτε μου, πληρωνω οσο-οσο. From Russia with love!... http://jammer.net.ru/index.html Προτιμώ πληρωμή σε είδος..(E.J.Strat)... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 που βρισκετε ρε παιδια αυτα τα ωραια backing tracks να γουσταρω κι εγω λιγουλακι εδω στην εξορια που ειμαι ολο το χρονο? πειτε μου, πληρωνω οσο-οσο. Σπύρο κατέβασε τα Jam Tracks από εδώ: http://www.guitarbt.com/index.php?page=dl_list&cat=Jam%20Tracks Αξίζουν ΟΛΑ !!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση