exarhos Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 νεο κλιπ τζαμαρα και λεω δεν γραφω :D (one take.) 1.Strat Warmoth Anderson Equipted 2.Fat Foot 3.TC Electronic Booster Line Driver 4.DL-4 delay www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pacoman Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Ωραίος,μπράβο!! moto perpetuo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Ωραίο Κώστα... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Πατρίδα ωραίο.Ποιανού στυλ είναι αυτό το τράβηγμα όμως?Κάτι μου έφερε σε Vai ή κάνω λάθος?Σε κάποια σημεία παίζεις πολύ με οκτάβες αν άκουσα καλά κ απ τα λίγα που έχω ακούσει απο vai-satriani κτλ κτλ μου φάνηκε οτι έμοιαζε.Κάτι τάπινγκ ακούω πολύ κουλαμάρα γενικά ρε παιδί μου :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 πολυ ωραιο! για One take ειναι πολυ καλο! οπως ειπες Modern Blues Jam! 8) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 ευχαριστω παιδες. ιντριγγα ειναι κατι σε vai πολυ σωστα! οσο για το στυλ ειναι blues που κατεβαινει χρωματικα. επαιζα σε ενα ετοιμο backing με εναν ηχο πειραζοντας μαγνητες και ποντιομετρα. ασε που δεν ειχα τσιγαρα και επρεπε να κατεβω να παρω www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Για μια ακόμη φορά, πολύ ωραίος Κώστα ;) ΥΓ: Αυτό το backing track είναι πολύ πορωτικό! Πολλές φορές ξεχνιέμαι και jam-άρω επί πολλή ώρα ακούγοντάς το ! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 ΥΓ: Αυτό το backing track είναι πολύ πορωτικό! Πολλές φορές ξεχνιέμαι και jam-άρω επί πολλή ώρα ακούγοντάς το ! ακριβως κι εγω οπως παντα καθυστερημενος χτες το βρηκα. ;D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Κωστα πολυ καλο !!! Ανταλλαγη με Gibson custom 74' ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Κωστα πολυ καλο !!! Ανταλλαγη με Gibson custom 74' ;D ;D ;D ειδωλο! ρε μπας και εισαι ο les paul? ::) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση