thobel Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Για ένα χώρο 15τ.μ. πόσα watt το λιγότερο νομίζετε οτι χρειάζονται οι κιθάρες για να ακουστούν καλά σε σχέση με τα τύμπανα; Για solid state και tube ενισχυτές. thanks παιδιά :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 εχει τεραστια διαφορα αν το δωματιο εχει ηχομονωση(για την ακριβεια ηχοαποροφηση) ή οχι. κατα την ταπεινη μου γνωμη σε καθε περιπτωση καλο ειναι να εισαι πανω απο 30 βαττ σε τρανζιστορατο . http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koraxprs Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Σε λάμπα 15W είναι υπεραρκετά, κατά τη γνώμη μου πάντα. (Προσωπικά και με τα 5 του Boogie είμαι πολύ δυνατά αλλά αυτό ίσως δεν είναι κανόνας για όλους τους ενισχυτές) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
muddygiorgos Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 (Προσωπικά και με τα 5 του Boogie είμαι πολύ δυνατά αλλά αυτό ίσως δεν είναι κανόνας για όλους τους ενισχυτές) βγαζεις προβα με 5 watt λαμπα??? :o 2+2=5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thobel Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 thanks παιδιά. Το δωμάτιο μάλλον θα αποκτήσει "κάποια" ηχοαπορρόφηση με χαλιά (και σε τοιχο) και καμιά αυγοθήκη η ότι προκύψει. Με τη βοήθεια του Κυρίου θα τη βγάλουμε... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koraxprs Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 (Προσωπικά και με τα 5 του Boogie είμαι πολύ δυνατά αλλά αυτό ίσως δεν είναι κανόνας για όλους τους ενισχυτές) βγαζεις προβα με 5 watt λαμπα??? :o Πρόσεξες αυτή τη λεπτομέρεια; ;D Και εντάξει, υπερέβαλα λίγο, στο καθαρό τα θέλει τα 15, αλλά στο βρώμικο ΑΝΕΤΑ!!! (και αναλόγως πόσο κοπανάει και ο drummer... ::) ::)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
muddygiorgos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 (Προσωπικά και με τα 5 του Boogie είμαι πολύ δυνατά αλλά αυτό ίσως δεν είναι κανόνας για όλους τους ενισχυτές) βγαζεις προβα με 5 watt λαμπα??? :o Πρόσεξες αυτή τη λεπτομέρεια; ;D Και εντάξει, υπερέβαλα λίγο, στο καθαρό τα θέλει τα 15, αλλά στο βρώμικο ΑΝΕΤΑ!!! (και αναλόγως πόσο κοπανάει και ο drummer... ::) ::)) ε πες το ετσι... ;) 2+2=5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση